Proyék nawiskeun Pikeun NANNIES

gambaran

Alus malem sarerea. Ets Pilih Panalungtikan Center mun butuh jasa na ibu rumah tangga anu tiasa dianggo camp sic messa
35000 gaji
02 barudak dina miara
waktos ka negotiate langsung kalawan museurkeun.
Sababaraha poéna séjén disadiakeun ibu rumah tangga. Contact us lamun kabetot !!

  • Wewengkon: Center
  • Kota: Yaoundé
  • Nami parusahaan atawa individu: Ets Pilih Center
  • Jenis: permanén
  • Génder: bikang
  • Gaji: 5048
  • Telepon: + 237697587944
  • E-mail: center.select@gmail.com

Tel: 663543934

Bagikeun na kirimkeun pos ieu babaturan anjeun!