Jalma: Kim Kardashian mulih dina bangku janten pangacara a

Master Kim Kardashian, Wanda bangsa bisa jadi ngaran starlet eh ... Saatos diintervensi ku Donald Trump guna hampura wanoja 63 taun lifer, Kim Kardashian mutuskeun pikeun ngalakukeun leuwih. The hayang buka palang teh. Naon éta motif na? Tim Wanda ngawartoskeun anjeun.

Wanda Jalma, Kim Kardashian kieu pikeun sataun ayeuna diajar hukum dina sungut hukum. Anjeun teu nyaho teu eta? Manéhna diomongkeun ngeunaan rencana di kaca ti Vogue. Béntang pikeun 134 sajuta palanggan on Instagram dipedar ngabogaan klik pikeun meunang kana sakola hukum sanggeus sanggeus diintervensi Juni 2018, kalawan Donald Trump pikeun rahmat Maryam Alice Adang.

Memang dihukum hukuman panjara hirup pikeun nyokot bagian dina trafficking ubar éksténsif dina Memphis - Tennesse, Indonesia, pamajikan tina 63 taun panjara pikeun leuwih 20 taun. Diondang ka White House pikeun ilubiung dina grup dipake dina sistem pardons sarta parole, Kim Kardashian spoke ngeunaan kaayaan di Alice Marie Adang jeung Donald Trump, saminggu sanggeus pasamoan, pardoned nu disabit .

Wanda Jalma, yudikatif nu jauh ti misteri keur Kim Kardashian. bapana Robert Kardashian ieu pengacara, manéhna geus salamet sobat na OJ Simpson, kawentar dunya pamaén bal dituduh murdering urut kabogoh-Na. awéwé nu Kanye West nu anyar kahontal karana jelema impian nyaeta, menta solo dina panutup tina Vogue, Confided proyék Wandayant na:

"Kuring bébéja sorangan yen kuring hayang tarung pikeun jalma anu geus dibayar hutang maranéhna pikeun masarakat (...) Mun kuring nyaho deui, abdi tiasa ngalakukeun leuwih". Keur kitu, mom anyar hareup Sangkan diajar pikeun sataun hukum jeung keur Nyiapkeun pikeun kontes bar dina sungut hukum. Nu bakal sami buka!

Kim Kardashian butuh ujian ti California Bar di 2022. Jadi Wanda Jalma, Anjeun kudu antosan saeutik deui saméméh ningali Master Kim Kardashian jam gawé. Keukeuh manehna alus tuah geus!

AA

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.jewanda-magazine.com/2019/04/people-kim-kardashian-retourne-sur-les-bancs-pour-devenir-avocate/