Jalma: The datangna Jean-Claude Van Damme na Jackie Chan di Abidjan dibatalkeun; alesan

Di dieu nyaeta warta yén bisa nguciwakeun pencinta olahraga tempur. Asalna dijadwalkeun pikeun 6 12 Méi, nu Afrika bela diri Seni Festival (Fadam 2019) ieu batal. Kawentar aktor Belgian Jean-Claude Van Damme, sarta tara Cina Na, Jackie Chan, sarta loba béntang pilem sejenna anu sakuduna dituju leumpang dina taneuh Ivorian pikeun kasempetan nu, moal nyieun perjalanan sanggeus kabeh. Alesan pikeun kajadian anu alatan hiji kaayaan teu satuju diantara Komite pangatur of Fadam jeung Departemen Ivorian of Olahraga.

Baca ogé: Chantal Taiba anjog wengi ayeuna keur Femua

"Ieu sareng kaduhung nu urang ngawartosan ka Fadam moal nangtung di Core Gading, kaping dijadwalkeun. Memang kaayaanana diatur ku Komite pangatur Fadam moal keur patepung, eta bakal mungkin pikeun ngatur taun di nagara geulis ieu dina 2019 ", Ceuk panitia pangatur dina hiji pernyataan.

Baca ogé: DJ Arafah: "Kaula mah di dieu pikeun meuli pintonan ..."

The Fadam, anu kedah di taun kadua na, ieu digagas ku Dominique Saatenang, hiji artis silat Cameroonian, saha nu Afrika munggaran geus diwangun Bait Allah Shaolin.

robah sejen tina lokasi, acara ieu dilaksanakeun saban taun tungtungna kedah lumangsung unggal dua taun.

Joe Midelli

comments

comments

Maca deui IEUH