Jalma: "er", palaku 25 taun engké: kumaha kudu maranéhna robah saprak peluncuran ti séri?

Episode mimitina tina drama médis runtuyan Amérika legendaris er dileupaskeun di bioskop geus aya abad saparapat. Fans sabudeureun dunya éta bisa ngarasakeun hirup ka kamar darurat of a kecamatan rumah sakit fiksi, salila 15 ieu musim. séri ngagaduhan leuwih ti saratus panghargaan béda jeung dihasilkeun elehan tina 3 milyar.

Naon dinten nyarupaan aktor er ?

Di antara runtuyan pahlawan erAya dokter, perawat, interns, staf rojongan rumah sakit na paramedics. pamaén ngadegkeun ogé beginners geus maénkeun peran dina séri. Sababaraha di antarana tetep pikeun sababaraha musim, ngalaan pikiran nyalira janten mimiti careers maranéhanana atawa saukur sagala beuki pikeun nambahkeun mun filmography maranéhanana, bari batur ngan mecenghul dina sababaraha episode.

komentar aktor hirup manehna geus robah 25 taun engké?

Noah Wyle

aktor Ieu salah sahiji veterans ti séri saprak éta milu dina mangsa 11 musim. Peran di murid médis John Carter éta peran nu kabeh pamaén impian.

Baca ogé: Dame Joan Collins mangka rusiah tina penampilan youthful nya 84 taun, sarta anjeun bisa make eta teuing!

Dinten, aktor sok ditanya, diulas dina runtuyan sejen tur anjeunna ngalir hiji parusahaan téater.

Laura Elizabeth Innes

aktris nu ngagabung séri dina usum kadua sarta geus dipigawé hasil sakumaha Dr. Kerry Weaver. Sajaba ti éta, ogé geus diusahakeun salaku panulis sarta diréktur séri.

Saprak harita, éta ngagabungkeun dua profesi: téater jeung pementasan (eta oge patali jeung seri televisi populér sejen, imah).

Aom Edwards

Peran Dr. Tandaan Héjo dibawa aktor kabeungharan hiji envied sabab éta geus rada kawentar saméméh séri.

Baca ogé: Tembok dilarang mun nyukur Tom Selleck kumis jeung fakta dipikawanoh saeutik sejenna ngeunaan biografi nya

Dinten, Edwards geus ngajalankeun low. Sanajan bieu robah dina penampilan, anjeun teu kudu ngakuan eta katuhu jauh.

Sherry Stringfield

Dr Susan Lewsey mucunghul dina mangsa musim tangtu ngaleungit lajeng aya datang deui deui. Ieu ngagambarkeun kahayang aktris anu teu neangan kamulyaan.

Salila séri, Sherry éta bisa nikah, boga anak komo cerai. Dinten, aktris anu teu sering shooting tapi kudu geus nampi dosis miboga popularitas.

George Clooney

aktor The dipaké peran Dr. Doug Ross salaku springboard mun Kinérja. Sanggeus usum hareup, sababaraha pamekar geus dibayar perhatian ka kapribadian sarta film na mimitian tumuwuh.

Sajauh, Clooney geus tetep hiji aktor kasohor najan anjeunna nembe mutuskeun bakti diri sagemblengna ka kulawargana.

Dupi anjeun kantos diawaskeun acara? Anjeun nyebut aktor ku ngaran maranéhanana? Bisa Anjeun ngakuan aranjeunna kiwari? Bagikeun pikiran anjeun dina komentar.

Baca ogé: "Friends", 15 taun engké: Naon kasampak kawas éta palaku saprak pelepasan ti séri kultus ieu

Artikel ieu mimiti mucunghul FABIOSA.FR