Merah sidang: perpetuity diperlukeun banding ngalawan adi of the killer

"Mentor na concealment of virtuoso nu" gugatan nungtut Salasa banding ngalawan hukuman panjara hirup Abdelkader Merah, nyebutkeun ieu mangrupa "antek" tujuh murders komitmen ku lanceukna Mohamed dina Maret 2012 di Toulouse na Montauban.

"Oge maca - Abdelkader Merah ieu dihukum dua puluh taun panjara

disponsoran ku Selectra

Sababaraha bank anu launching nawaran wilujeng sumping, seleksi tips pikeun moto pikeun bulan.

kuring DISCOVERS

Di pangadilan, nu lanceukna ti jihadist Toulouse ieu dihukum 20 taun hukuman panjara salila pakaitna kriminal téroris, tapi ieu ngabukti tina "complicity", pangadilan sanggeus kapanggih aya bukti némbongkeun anjeunna "terang tujuan jeung disebut kejahatan komitmen ku lanceukna. "

Dina dakwaan pikeun dua voices, magistrates Remi Crosson du Cormier na Frédéric Bernardo dirancang ti "jalur anu sarua" dua sadulur, "dua pamuda kota nu ngalobaan dina kulawarga rusak, boga rasa pikeun kekerasan ... sarta radicalized di jail ". Hiji, Muhammad, "nurut sedekan hate nu ngadadak, agrésif, siap pikeun aksi"; nu sejen, Abdelkader, "beuki rasional" nu "nilik intelektual anu" na bakal "mentor" anu bakal panangan nu panangan of the killer, ceuk jaksa.

Hakim nanya pangadilan maksakeun kalimah tina Abdelkader kalimah tina taun kaamanan 22. Éta ogé disebut pikeun "antara 15 na 20 taun hukuman panjara" ngalawan kadua dituduh, Malki Fattah, a "delinquent Multicard" tina 36, dihukum dina conto pangheulana 14 taun panjara pikeun nyadiakeun Mohamed Merah a kutang bulletproof sarta gun submachine, kalawan pangaweruh radicalization na.

Umum ikhtiar salajengna dipénta citakan tina dua convictions Fijait (nasional otomatis file kriminal sahiji palaku nyinggung téroris). Abdelkader Merah, 36 taun, geus dituduh "knowingly" betah "persiapan" dina kejahatan lanceukna sacara nulungan manehna maok Scooter sarta meuli jaket nya éta dipaké dina mangsa acara. Anjeunna ogé dituduh "milu dina grup kriminal gawe bareng al-Qaida nyokong hiji jihadist Islamism (...) ku cara nerapkeun ka dirina tur saran lanceukna Mohamed na organisasi ieu manéhna palajaran sarta nasihat operasional ". Antara Maret 11 19 na 2012 Mohamed Merah ditelasan tilu prajurit, tilu barudak Yahudi jeung guru di Toulouse na Montauban, méméh nu diluncurkeun maot dina Maret 22 di susun na ku razia ka dina ahir korsi a jam 32 dituturkeun ku media di sakuliah dunya.

Kamera Digital numériqueAppareil

manggih