Budug BRAZZAVILLE panalungtikan dina ngembangkeun kagiatan sitter (on) Guarding Manager (M / F).

Diajukeun posisi: Kaamanan manajer (H / F)Urang neangan, ngaliwatan ngembangkeun kagiatan caretaking urang (dina) Jawab nu dijagaan (H / F).

Anjeunna / manehna jalan handapeun kadaulatan Manajer Téknis jeung Operasi.

Anjeunna / Manehna teh jawab (e) ngalaksanakeun kagiatan guarding tur ngembangkeun, ngiring dina palaksanaan strategi teknis na komérsial pausahaan ditéang jeung staf ti layanan teknis JEUNG KOPERASI.

misi:

  • Ensures organisasi jeung palaksanaan sarana dipikabutuh pikeun kasalametan situs klien;
  • Ngamekarkeun program sarta kursus latihan awal jeung palatihan balik sarta langsung nyadiakeun latihan jeung palatihan balik ti manajer di operasional;
  • Ngabalukarkeun sagala investigations patali konsékuansi légal jeung acara;
  • Ngamekarkeun elemen dipikabutuh pikeun tagihan di ahir hiji kontrol poean na ketat;
  • Maintains kontak nu biasa kalawan sagala konsumén anjeunna kunjungan kitu dikelompokeun dina koordinasi kalayan asisten na;
  • Diajar teh cutatan atawa rupa nawaran;
  • Ensures sagala tugas bisnis dipikabutuh pikeun kampanye na ngembangkeun pausahaan;
  • Ensures sagala tugas sejen nu patali jeung fungsi na.
Profil ditéang Pikeun pagawean: Kaamanan manajer (H / F)

  • Bin / baki + 2;
  • pangalaman minimum diperlukeun lima (5) taun dina posisi sarupa;
  • kaahlian dibuktikeun dina manajemen atawa paréntah;
  • Kamampuhan pikeun nyadiakeun kursus latihan (manajemen, kaamanan, kasalametan, nyalametkeun);
  • Exercising a ranking luhur dina widang kaamanan atawa kawas;
  • Kabuktian pangaweruh bantuan munggaran tur merangan seuneu;
  • Kabuktian pangaweruh atawa kaala dina widang kaamanan sarta pencegahan;
  • Keur wadah tina hiji lisénsi nyetir sah.
  • alat melek komputer.
  • Kaahlian jeung Kualifikasi:
  • Béntés dina basa Perancis (ditulis tur diucapkeun);
  • Mangpaat Inggris bakal jadi hiji asset;
  • rasa tinggi dialog jeung organisasi, kamampuhan pikeun ngadamel langkung ti tugas dugi aranjeunna diadopsi.
Kriteria pengumuman keur posisi: Kaamanan manajer (H / F)
pagawean :
Manajemén, akuntansi, keuangan
Manajemén, manajemén Umum
latihan HR
sektor bisnis :
Gedong, konstruksi
Konsultan, auditing, akuntansi
Beberesih, kaamanan, ngawaskeun
jasa lianna
Jenis Kontrak :
CDI - CDD
daerah :
Brazzaville
Ville : Brazzaville
pangalaman Level :
Pangalaman antara 5 taun 10 taun
pendidikan :
Bac
Jumlah posisi (s) : 1

sumber: https://www.emploi.cg/offre-emploi-congo-brazzaville/responsable-gardiennage-h-f-474114