Fallen Star Wars Jedi Orde: Amy Hennig nyaéta komunikasi reuwas Seni Electronic

Amy Hennig (warisan tina Kain, Uncharted) manggih aneh strategi anyar dina AS penerbit Electronic Arts Star Wars Jedi: Order fallen.

Kana datangna di EA sanggeus miang ti Dog bangor, Amy Hennig gancang misi miara éta tulisan ngeunaan sajarah "Ragtag" (codename), proyek Star Wars Visceral kaulinan nu bakal kasampak kawas hiji Uncharted-kawas ... Hanjakal, masarakat Andrew Wilson prefers ngabolaykeun adaptasi kaulinan ieu, ngabogaan kénéh ménta loba modifikasi meh bisa konsisten jeung "sadayana nyambung", sarta nutup di studio balik franchise Spasi Dead. Sadar tina amarah ti fans, teu nyabit gagal nu ditumbukeun, Electronic Arts geus mutuskeun teu ngulang kasalahan anu sarua kalayan Star Wars: Jedi Orde fallen.

"Taya microtransactions, teu lootboxes. Na euweuh, urang moal nambahan. Ieu carita Star Wars murni solo pikeun maranéhanana daék jadi Jedi" ieu release panganyarna tina penerbit AS ogé boga diréaksikeun panulis Amy Henning, anu kiwari jalan salaku bebas jeung studio sorangan, salila hiji wawancara kalawan Eurogamer lamun reboot Ngembangkeun 2019 "Jujur, éta aneh. kecap ieu asalna ti akun Twitter of EA Star Wars jadi kudu bagian tina rencana, tapi kuring henteu weruh lamun eta nujul, sanajan ku implication, naon ceuk maranehna nalika aranjeunna dibolaykeun stake urang. parobahan industri kacida gancangna. Antukna kuring di EA, urang kedah turutan division penerbitan ti tungtunan. Sarerea ieu nyobian pikeun manggihan jalan katuhu ngalakukeun hal eta tur Jigana game ngan Respawn geus benefited tina kanyataan yen ieu geus aya pisan canggih di perkembangannya nalika EA kaala studio. Ieu grup ditangtayungan sarta mangpaatkeun Vince Zampella tina status di tim eksekutif of EA ngajaga kapentingan studio-Na."

Amy Hennig balik ka pembatalan of Ragtag

Visibly kapangaruhan ku turnaround di EA, Amy Hennig ngabejaan ngeunaan naon anu lumangsung salila selingkuhan pondok-Na jeung Visceral Kaulinan "Kabéh ieu ukur lamunan dina bagian abdi, tapi ieu endah kumaha maranéhna geus robah pikiran maranéhanana alatan orientasi ieu, maranéhna teu hayang pancen Ragtag! Hal ngaganti. Pembatalan of Ragtag lumangsung salila 2017 usum panas, kami warned dina Oktober. Ieu aya ampir dua taun, loba hal tos ngalih di Samentara éta. Aya réaksi pisan karungu, kacida ditingali ngalawan pamanggih nu teu bakal rék maénkeun solo, tanpa modus tambahan pamaén. Tangtu aranjeunna hoyong, tangtu urang hayang kami. Sadaya ieu sugan téh ngan parobahan dina strategi di EA, dina hubungan jeung parobahan dijieun ka bagan organisasi. Patrick Soderlund na Jade Raymond ditinggalkeun, sarta ayeuna Laura Miele, anu diarahkeun ka lisénsi Star Wars, anu nyokot tempat Patrick."

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.begeek.fr/star-wars-jedi-fallen-order-amy-hennig-est-surprise-de-la-communication-delectronic-arts-313146