Swiss: Reporterre on Radio Swiss - Siaga 5 nu G!

Hervé Kempf, redaktur Reporterre, Patepung jeung Lucile Solari Radio Swiss, deployment ngeunaan jempé tina 5 milyar, ngalawan nu belegug jeung kota untungna awal ngalawan.

  • Ngadangukeun dieu:

    Hello Bumi ! - 13.04.2019

Hello Bumi ! Pamadegan lingkungan arus jeung commentary ku rai dina ulasan lingkungan pamingpin di Swiss jeung Perancis-diomongkeun Éropa.

  • Wawancara jeung Lucile Solari, anu sarwa acara taneuh bumi de RTS (Radio televisi Suisse).



Naha anjeun resep artikel ieu? rojongan Reporterre.

===> artikel More Swiss dieu <===

>

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://reporterre.net/Reporterre-sur-Radio-Suisse-Alerte-a-la-5-G