A rezim déliceux 7 poé ka deflate burih jeung leungit beurat - MORE Kaséhatan MAG

A nikmat 7 dinten diet mun deflate burih jeung leungit beurat

Néangan cara pikeun leungit beurat jeung ngarasa cageur? Salian aktivitas fisik, hidrasi ditangtoskeun jeung saré nyukupan, balik pikeun diet sehat. Dina artikel ieu, manggihan program dahareun nuturkeun mangsa 7 poé, diideuan ku "7-Day Fat pajoang Menu" kolega kami kabugaran Magazine.

Dina program ieu, eusi luhur protéin dikandung dina kacang jeung endog mantuan ngurangan lapar jeung ningkatkeun pengeluaran caloric anjeun, anu hartosna anjeun bakal ngahakan kirang sahingga anjeun bakal leungit beurat. Sakabeh séréal, sayuran kalayan daun sarta berries anu pinuh ku serat, anu ogé ngaronjatkeun rasa satiety. Asam lemak mono- jeung polyunsaturated dikandung dina mentega suuk, alpukat, minyak zaitun jeung salmon nyegah gajih beuteung tina accumulating. Asam lemak nu éféktif dina kaleungitan beurat ku cara ngurangan lapar jeung napsu, tapi ogé ku cara ningkatkeun métabolisme.

nurutkeun ka diajar diterbitkeun dina jurnal ilmiah PLOS SalahLamun awéwé cageur manula nyokot 3 gram asam lemak per poé salila minggu 12, laju métabolik maranéhanana ngaronjat ku ngeunaan 14% sarua jeung 187 kaduruk kalori tambahan sapoé.

Dina artikel ieu kami nawiskeun program dahar sehat kanggo 7 poé dina urutan tarung ngalawan gajih na leungit beurat.

poé menu 7

Jour 1

sasarap smoothie coklat dumasar kana berries, vanili yogurt low-lemak, susu coklat almond jeung 2 sendok mentega suuk

dahar beurang: 2 mun 3 Anggang turki keureut + 2 1 + keureut alpukat jeung keureut nyiksikan County 2 tina sakabeh roti gandum (flax, dieja, oats, sereal ...)

dinner: Salmon jeung greens + edamame (persiapan dumasar kana kacang KECAP) + kacangan

Jour 2

sasarap bodas dasar endog muffin, kéju ricotta jeung kangkung

dahar beurang: Penne sakabeh gandum jeung feta jeung tomat sundried sprinkled kalawan kacangan pinus sarta capers

dinner: Omelet kalayan sayuran (peppers, tomat, térong, zucchini, bawang, brokoli ...)

Jour 3

sarapan: Sampurna pikeun yogurt dasar Yunani, berries, granola na 1 séndok madu

dahar beurang: Veggie Gatotkaca sareng saos guacamole kalayan sayuran

dinner: amis tur haseum Salad kalawan keureut hayam, potongan strawberries na vinaigrette jeruk (jeruk, lemon ...)

Jour 4

sarapan: oats bubur tur apal kayu manis jeung susu almond jeung walnuts dicincang

dahar beurang: Udon (mi Jepang) cuitent di kaldu sayur jeung dihias jeung cangkir bayam sarta dicincang jamur hideung

dinner: pasta Wholewheat kalawan ricotta sarta sayuran

Jour 5

sarapan: bule endog scrambled 3 1 + kacang hideung + nyangkokkeun sabagian kéju Pondok

dahar beurang: Pizza sareng bayam sarta mozzarella

dinner: Steak vegetarian buncis hideung dibiruyungan guacamole jeung roti jagung

Jour 6

sarapan: Buttered mentega roti bakar suuk mibanda keureut apal

dahar beurang: béas Brown + kacang hideung asak jeung minyak zaitun, peppers dicincang jeung bawang + ¼ sliced ​​alpukat

dinner: keureut pinareup hayam + sayuran sautéed

Jour 7

sarapan: 2 waffles topped kalawan yogurt, berries na 2 teaspoons tina sirop maple

dahar beurang: dumasar dicincang Salad hayam, dicincang bonteng, pecans dicincang, cranberries garing, apu jeung ganti baju (mustard / madu)

dinner: Salad dijieun tina quinoa, tomat, kangkung, bawang, jeruk nipis sarta minyak zaitun

Upami Anjeun gaduh saeutik lapar, anjeun tiasa nyokot snacks handap nu ogé mantuan anjeun ngaduruk gajih na janten pinuh:

snacks gajih 7

- 4 cookies kalawan séréal sakabeh na 30g Pondok kéju

- 1 cau dipped di coklat poék dilebur

- pudding gajih low dipangkas 2 / 3 cup berries

- 1 / 2 cup kéju ricotta kalawan 1 cup sliced ​​berries na teaspoons 2 madu

- 1 nyiksikan tina kismis roti anu kayu manis jeung dilebur 15g coklat poék jeung satengah cau hiji

- 1 cangkir strawberries dicampur 1 jus séndok kapur sarta 1 séndok madu + 1 séndok grated kalapa

- 1 / 3 cup garing apricots dipped di dilebur 15g coklat poék jeung sababaraha pistachios dicincang


Artikel ieu mimiti mecenghul di Majalah Kaséhatan MORE