Hiji halaman anyar muka di jumia sanggeus ngasupkeun Bursa Saham New York

Jumia nyaeta dinten pamingpin undisputed di sektor e-commerce di Kamerun. Kana datangna dina pasar Cameroonian 6 sababaraha taun ka pengker, di Mimitian-up tadi ukur 4 pagawé sarta kiwari manehna 200 70% diantarana akun pikeun awéwé. Pikeun sababaraha poé, éta Afrika buta e-commerce anu minuhan warta kalawan Éntri -na pikeun pasar saham di New York. Jumia nyaeta kahiji parusahaan téhnologi Afrika bisa didaptarkeun di Bursa Saham New York. Salila 6 taun tukang, pausahaan kungsi nangtang pasar kompléks Afrika dimana anjeun kapaksa invent aturan anyar tina e-commerce salamet. laju tumuwuh Jumia on buana nyaéta impressive, Kamerun, manéhna mana anu ka 30 40% gaduh urang diajar ti CEO Mulyana Dowogonan jumia Kamerun. Kalawan na IPO, jumia anu nepi ka kiwari éta fundraising swasta na muka ibukota na ka masarakat. Ngawenangkeun parusahaan neruskeun perkembangannya di buana kalawan leuwih serenity. Ngeunaan pilihan bursa saham di New York, hirarki jumia justifies ku kanyataan yén éta kawas séjén ngabogaan pangalaman badag pausahaan téhnologi jeung e-commerce. Sanggeus jumia IPO, hiji kontroversi badag bitu dina Africanity of jumia. Di dieu, para inohong nu jelas: nu manajemén luhureun jumia éksklusif Afrika, jumia langsung employs ampir jalma 5 000 on buana, jumia ngoperasikeun di pasar Afrika, jadi sual parusahaan Africanism teu kudu ménta . Jumia Kamerun masih di quest na pikeun tumuwuh ieu finalizing gudang 1000 m2 di Douala pikeun produk pangan. Urang ogé diajar CEO datangna pas tina jumia Partéi, layanan pangiriman pikeun inuman nu-ayeuna sarta festivities lianna. WordPress: Kuring jiga loading ... artikel Siga (fungsi (d, s, id) {var JS = fjs d.getElementsByTagName (s) [0]; lamun (d.getElementById (id)) balik deui; JS = d.createElement (s); js.id = id; js.async = leres; js.src = "//connect.facebook.net/fr_FR)/all.js#xfbml=1&appId=395202813876688"; fjs.parentNode.insertBefore (JS, fjs); } (Dokumén, 'Aksara', 'facebook-jssdk')); (fungsi (d, s, id) {var JS = fjs d.getElementsByTagName (s) [0]; lamun (d.getElementById (id)) balik; jS = d.createElement (s); js.id = id; js.async = leres; js.src = "//connect.facebook.net/fr_FR)/all.js#xfbml=1&appId=395202813876688"; fjs.parentNode.insertBefore (JS, fjs); } (Dokumén, 'Aksara', 'facebook-jssdk'));

Artikel ieu mimiti mecenghul di CEO Kamerun