Perang dagang AS-Cina antara dua nagara

bisnis nu sapopoé percaya yén hiji babak anyar ceramah di tingkat negotiators lulugu bisa dilaksanakeun dina Beijing salila minggu tina 29 April, méméh nu delegasi papanggih di Washington salila minggu tina 6 Méi

Lamun hungkul anu sukses, pajabat bisa ninggalkeun sababaraha minggu ka finalize téks na aspék légal anak, saméméh presidents Donald Trump na Xi Jinping baris mimiti dokumén dina gempungan anu bisa dilaksanakeun dina 27 Méi nyebutkeun éta WSJ.

Nu ditanya soal masalah di sela hiji kajadian di White House, Donald Trump éta eusi ka ngajalankeun: "Anjeun bakal ngadéngé ngeunaan eta pisan, gancang pisan".

"Hirup bade ogé," manehna assured, nambahan yén manéhna "rarasaan yen urang baris meunang aya".

Waktu ditanya, anu jasa tina Robert Lighthizer, Trade Perwakilan ngalakonan hungkul atas nama Amérika Serikat teu keukeuh meta.

AS jeung Cina anu negotiating bitterly saprak Januari hiji perjangjian dagang lega anu sakuduna ngabantu ngeureunkeun perang dagang dipicu ku Donald Trump blows tariffs maksa Beijing pikeun ngeureunkeun lila adil dianggap.

Artikel ieu mimiti mecenghul di:https://trends.levif.be/economie/politique-economique/washington-et-pekin-viseraient-la-signature-d-un-accord-commercial-pour-la-fin-mai/article-normal-1124183.html