Gaston Eloundou Essomba didatangan bendungan PLTA Mem'vele

Sababaraha kali ngumumkeun sarta ditunda, pamakéna dina wewengkon kidul leuwih ti wilayah sejen nénjo asupna kana latihan kakuatan sagala amoy maranéhanana.

Bendungan Memve'le (c) Hak PAKUSARAKAN

Kusabab Minggu April 14 2019, populasi kidul ngarasakeun bungbuahan mimiti Mem'vele buah dam. A sabtu minggu teu kaleungitan kakuatan. Hiji karya pikeun pangeusi of locality ieu nu grind hideung salamina, sanajan pamasangan listrik aya.

Nganjang saprak Senén April 15 2019 di wewengkon kidul Menteri Pertambangan, Cai jeung énergi, Gaston Eloundou Essomba, Akın salaku konfirmasi ieu carita pantes exploits mitologis.

Sanggeus péngkolan ringkes arah Mekin Senén, Menteri sarta timnya nyandak jalan Nyabezan, Perumahan bendungan kota Mem'vele Salasa, ngaluarkeun realities ramo dina taneuh.

Sanajan sababaraha interruptions of durasi pondok anu provenance kami tetep jempé, populasi hoping anu Tapi fed jeung Advent infrastruktur ieu anu bakal naekeun produksi jeung énérgi listrik dina Kamerun.



Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.lebledparle.com/actu/economie/1107371-energie-gaston-eloundou-essomba-visite-le-barrage-hydroelectrique-de-mem-vele