Tips: 22 gélo KAHIRUPAN HACKS anjeun tiasa nyobian



Sarerea kudu nyaho

Ngajalajah kumpulan rupa amalan Lifehacks anu bakal mempermudah hirup anjeun. Anjeun bakal diajar freeze cai pisan gancang nyieun dessert pangalusna usum panas jeung cara panggancangna nepi motong samangka hiji.
Urang bogoh ka resep Manisan rusuh jeung nikmat, sabab kami henteu disusun méakkeun jam di dapur. Anjeun tiasa ngadamel kueh samangka sampurna. cake ieu jadi nikmat tur mangrupakeun piring sampurna pikeun liburan usum panas. Pikeun ngalakonan resep basajan ieu, motong kulit samangka, teras nutupan eta kalawan dikocok krim, berries sarta coklat. Lamun perlu freeze caina gancang, kulub jeung tuang kana hiji baki és kubus.
Balon téh hiasan geulis tur murah pikeun pihak mana wae. Coba ganda bal jeung leungeun anjeun. Pikeun rancang balon ieu, anjeun bakal kedah sumpit jeung 2 bal tina ukuran béda. Ngalebetkeun hiji tungtung rod dina hiji balon leutik. Sanggeus éta, taliti nyelapkeun balon leutik ku iteuk dina panggedena. Taliti dipiceun iteuk jeung inflate mimitina bal pangleutikna. Sanggeus éta, inflate pangbadagna jeung dasi nu dua balon.
Dupi anjeun kantos dipaké coke pikeun ngabersihan mandi a? Sumuhun, anjeun tiasa ngabersihan coke mun ngabersihan keran jeung jamban. Ogé, anjeun tiasa ngabersihan limutan na headlights mendung make cola. Nutupan baud rusted pikeun sababaraha menit kalawan Coca tur hasilna bakal kaget anjeun. Coke jalan sampurna pikeun ngubaran stings nyiruan atawa reungit. pamakéan héran sejen tina Coca-Cola nyaéta sangkan bulu Anjeun torek.
Salaku popper, anjeun neuleuman kumaha carana nyiapkeun poppers mirah, sandwiches marshmallow jeung konsultasi kumpulan Lifehacks ka pantai sangkan pakansi langkung nyaman!

timestamps:
00: 09 samangka Kue
00: balon 50 gelembung
01: 42 Lifehacks pantai
02: 57 Marshmallow sandwiches
04: 57 Paké coke pikeun bites serangga

----------------- -------------
média sosial urang:

Facebook: https://www.facebook.com/5min.crafts/
Instagram: https://www.instagram.com/5.min.crafts/
Twitter: https://twitter.com/5m_crafts

Ngalanggan menit Karajinan 5 GIRLY: https://goo.gl/fWbJqz
Ngalanggan Karajinan 5 menit kids: https://goo.gl/PEuLVt
Ngalanggan profesi 5 menit lalaki: http://bit.ly/2S69VUG

Sisi hade Youtube: https://goo.gl/rQTJZz

----------------- -------------
Pikeun leuwih lengkep video sareng artikel, mangga buka:
http://www.brightside.me

Musik Sora wabah: https://www.epidemicsound.com/

trik ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=CGfdG9qC858