Aya Nakamura masihan up karir di ngojay pikeun musik!

Dina hiji wawancara kalawan Majalah Elle, Aya Nakamura confided dina kahirupan panarjamah-Na. Naha anjeun nyaho yén éta singer ieu mimitina dedicated ka karir olahraga?

Aya Nakamura aya dina bentuk hadé ti kantos. The juru sahiji "The Dot" téh rék ngajalankeun wisata-Na, "Nakamura". Pikeun kasempetan, manéhna kalibet dina majalah ELLE dina wawancara panjang, sarta malikkeun karir ngora-Na.

Rumaja, Aya Nakamura éta olahragawati a. Manehna latihan kaasup ngojay. Dina kolom IT, singer confessed yén manéhna geus lulus gigireun karir ngojay "Perancis federasi ngojay hayang enlist dina kompetisi"Manéhna ngécéskeun, nambahkeun"puguh. Kuring mimiti cinta makeup jeung eta lebay janten baseuh sadaya waktu. "

Mun Aya Nakamura lasut medali Olimpiade, éta masih bisa boast keur ganda platinum. Memang album na "Nakamura"Geus dijual leuwih salinan 200 000 ... Hiji sosok astronomi!

Samentara éta, juru sahiji "Pookie"Ngajadikeun nu konser. wisata na "Nakamura"Geus geus geus ayaan a, saprak sababaraha kamar éta pinuh ... The penyanyi of 22 taun lumangsung kaasup 30 Maret di Marseille jeung Maret 31 di Olympia!

Artikel ieu mimiti mecenghul di http://www.culturebene.com/50119-aya-nakamura-a-abandonne-une-carriere-en-natation-pour-la-musique.html