Sussex orok téh dina jalan! Doria Ragland ieu Nyiapkeun ngapung ka London pikeun datangna anak Meghan na Harry

Doria Ragland, ibu Meghan Markle, meureun salah sahiji anggota paling dipercaya tina kulawarga, nunjukkeun yenmanehna nangtung ku putri nya ti pisan awal.

Doria téh bungah pamanggih tungtungna welcoming Buyut kahijina, sarta kabagjaan sarta minat anu sagemblengna kaharti.

orok téh dina cara Sussex

Nurutkeun kana surat poeanDoria Ragland ieu Nyiapkeun ngapung ka London pikeun datangna orok urang Meghan na Harry, sarta manehna spent sababaraha waktu aya ku putra-leutik kasebut incu awewe sateuacan deui ka Los Angeles.

Meghan Markle pisan deukeut indungna, sarta manehna geus thrilled kalawan gagasan pikeun kauntungan tina rojongan sarta cinta dina mangsa ieu. Ditengah konflik kejem antara dirina, bapana jeung kabogohna adina-Doria mangrupakeun hiji-hijina jalma bisa nyieun manehna poho ieu kali hésé.

Sajaba ti éta, Adipati jeung Duchess of Sussex geus ditinggalkeun Kensington Istana mun settle di Frogmore Pondok Windsor. imah anyar nyéta lampu na lega jeung bakal leuwih ti ngabagéakeun pasangan na bayi dirina, kitu ogé baraya jeung babaturan.

Pangeran Harry geus sakali ngomong yén monarki Britania bisa jadi pikeun kulawarga Meghan manehna pernah ngalaman. Jeung rojongan tur bantuan Doria na Harry, Meghan tungtungna bakal beristirahat terasrasakeun jaman ieu.

Réaksi ti jalma

Ieu ngan tetep ngadagoan naon nu sababaraha poé ka hareup urang cagar kami di ieu "kakandungan pangpanjangna di sajarah".

Artikel ieu mimiti mucunghul FABIOSA.FR