TLC - I ulah narima email konfirmasi - Tips

Lamun didaptarkeun ka CommentCaMarche tapi ulah narima email konfirmasi (pikeun ngonfirmasi pendaptaran anjeun), baca ieu:

alamat surélék anjeun disadiakeun nyaéta tina Kaol

Dina hal ieu, éta pisan dipikaresep boh nu Kaol percaya (wrongly) surelek ti Kioskea (kaasup konfirmasi surélék) spam (spam) jeung kituna gerakna atanapi eliminates.

Pikeun ubar ieu, anjeun kedah:

kasus sejenna

=> Mun alamat anjeun disadiakeun teu ti Kaol, teras ieu sugan spam terpadu ka panyadia Anjeun email (Yahoo, Hotmail, atanapi sejenna) geus dina cara nu sarua salaku anu di Kaol.

kituna lumangsung sakumaha ditétélakeun di luhur pikeun Kaol.

  • Upami teu kitu, meureun nya eta email ieu masalah (jenuh atawa lianna).

Coba mun boga deui dikirim deui (tempo di handap).

  • Inget oge mariksa yen alamat surélék anjeun disadiakeun téh bener jeung tanpa ejaan 🙂

Pikeun nampa konfirmasi surélék anyar

Pikeun nampa konfirmasi surélék anyar, buka alamat ieu

Terus asupkeun boh alamat surélék anjeun (salah nu dilaporkeun keur pendaptaran) atawa login ( "ID") nu milih mun anjeun didaptarkeun (dina wadah buleud disadiakeun keur kaperluan ieu).

Klik ngirimTur malire pesen kasalahan nu teu dikirim konfirmasi sapertos tur turutan parentah pikeun nampa deui.

Salaku Resort panungtungan

Lamun geus diusahakeun sagalana jeung anjeun masih teu nampi nu konfirmasi surélék (konfirmasi), wartosan webmaster ngaliwatan wangun husus dimaksudkeun pikeun tujuan ieu (Ulah hilap pikeun nandaan nickname sual 🙂

Alus pendaptaran!

🙂

Jean-François Pillou

Artikel ieu mimiti mecenghul di TLC