Liga Champions: Sumuhun, maranehna

Aranjeunna ngora, lincah, sumanget tapi dzat jadi spektakuler ! Ngora hansip AJAX Amsterdam, anu kurung geus salamet ku Kamerun internasional Andre Ako, urang kahontal Sunda sejen ku ngaleungitkeun salah sahiji contenders utama, Juventus na pamuter legendaris anak, Cristiano Ronaldo. Anu heubeul salapan taun, Ronaldo ngan sacara sistematis bade liwat fase ieu kompetisi.

Parah, anjeunna katampa alih Real Madrid ka Italy méré klub nu piala nu geus eluded aranjeunna saprak taun.

Tapi anjeunna knocked kaluar ku tim nice tina pucuk ngora ti tilu rounds qualifying, nu ngan saukur karya hiji.

Tapi sanggeus éta draw di leg kahiji, Juve éta leuwih ti percaya diri. Jeung tangtu hal di satengah mimiti on Salasa éta leuwih arah na saprak dinya sering ngalaman perioda panjang diilikan.

Ronaldo ogé masih gancang ngoleksi ti sudut (1-0, 28e) Saméméh Wayang kulit teu nyandak hal dina leungeun.

Ieu Van Beek bakal gancang level skor nu (1-1, 34e), Ngamungkinkeun duanana tim pikeun balik kana putus dina skor parity. Tujuanana ieu bakal masihan jangjang pikeun teammates Andre Ako.

AJAX nyokot persis kaulinan on sorangan dina satengah kadua na nya éta henteu keur brilliance sahiji kiper Juve ieu gancang nyokot on cai. Ieu dina éta cormer Matthijs de Ligt sentral bek, ngagaduhan nu hadé teu kurang ti dua pembela teu di sahenteuna, Bonucci na Rugani, sarta ngoleksi tujuan anu bakal nyieun bédana (1-2, 67e).

André Ako jeung kulawargana bakal neruskeun impian.

Sumber: Camfoot

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://actucameroun.com/2019/04/17/champions-league-oui-ils-lont-fait/