Kumaha cageur data ti gagal Windows 10

singgetan

moal bisa ngakses data anjeun atawa anjeun geus saukur leungit sanggeus kacilakaan tina Windows 10? Ulah salempang! Dina artikel ieu, urang bakal némbongkeun Anjeun kumaha cageur data anjeun leungit dina Windows 10 ku software recovery data kuat. Jalur di handap nembongkeun anjeun hambalan tutorial by step di recovering data ti Windows 10 handap.

10 Windows moal boot, kumaha cageur file?

"Windows 10 dumadakan murag ka handap, nabrak jeung dieureunkeun gawe. Kuring diusahakeun sagalana pikeun ngajawab masalah, tapi tanpa sukses. Ayeuna, kuring rencanana pikeun ngirim laptop ka hiji warung perbaikan, tapi saméméh éta kuring hayang cageur file abdi. Aya cara cageur data ti kacilakaan Windows 10? "

gambaran

Loba nu boga hiji pangalaman pikaresepeun 10 Windows kacilakaan. Ieu biasana dituturkeun ku masalah sejen kayaning layar biru atanapi black pati atawa loop reboot. Dina tahap ieu, nu pang pentingna nyaeta pikeun ngajawab masalah jeung balik sistem ka normal. Tapi sih teuas pikeun pamaké anu nyaho saeutik komputer. Mun anjeun bisa ngalereskeun Windows 10 sanggeus kacilakaan, Anjeun mimitina kudu nyobaan cageur data Anjeun. Ieu teu hiji tugas gampang cageur data ti komputer ngadat . Tapi ulah salempang! Di dieu urang baris némbongkeun Anjeun kumaha cageur data sanggeus kacilakaan Windows 10 ku software recovery data kuat. Baca on, sarta anjeun bisa turutan tutorial step by step.

Cageur data sanggeus kacilakaan Windows 10

recovery Data ti kacilakaan tina Windows 10 téh gampang mun anjeun boga payel cadangan ti nu bisa mulangkeun data Anjeun. Tapi lolobana waktu, Anjeun kudu aya payel cadangan aya. terus File Pamulihan Software EaseUS brings invaluable. Mun komputer teu bisa boot ilaharna, anjeun meureun perlu pitulung ti Software EaseUS Data Pamulihan kalawan Rojongan ngamimitian pikeun recovery data suksés ti Windows 10 kacilakaan.

Cageur data ti kagagalan Windows, ngalakukeun di handap:

olahan:

Kahiji, ngundeur tur masang Wizard EaseUS Data Pamulihan Wizard WinPE Edition dina komputer di urutan berpungsi.

Lajeng nyiptakeun WinPE bootable disk EaseUS software recovery data pikeun mantuan anjeun ngakses data ti teuas drive Anjeun tanpa booting Windows.

1. Ngajalankeun EaseUS software recovery data dina ngajalankeun komputer.

2. Pilih CD / DVD atawa USB drive teras klik "Teraskeun" pikeun nyieun hiji piringan bootable.

Nyieun disc bootable kalawan easeus

Rinci cageur hiji data sistem operasi gagal

Nyambungkeun WinPE boot piringan anjeun dijieun PC nu mibanda sistem Windows anu dikorupsi, ngabalikan komputer jeung ngaksés éta mios ka ngarobah urutan boot. Pencét F2 lamun Anjeun ngamimitian PC Anjeun. Ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun ngajalankeun EaseUS software recovery data cageur data tanpa Windows.

1) Pilih drive rék cageur data teras klik tombol "Scan". (Scan)

pilih disk

2) Hayu software nu analisa disk dipilih neangan sagala file jeung polder.

nyeken tina tanda cakra

3) Nilik na milih payil rék, klik "cageur" ​​tombol (cageur) pikeun ngarekam dina tempat anu aman. Anjeun kukituna hadé milih hiji drive béda ulah overwriting data.

cageur data tina piringan