ROBOTICS murid ngawangun korsi roda barudak ditumpurkeun

Otak na haté. Nepi ka ayeuna, Cillian Jackson, hiji budak Amérika dilahirkeun 2 taun kalayan disabilities motor, bisa teu dipindahkeun dina kareta atanapi dina leungeun tina kolotna.

Aranjeunna teu boga hartosna mésér korsi roda, anu waragad sababaraha rébu pérak. Tapi bapana lajeng kagungan gagasan pikeun nelepon tim robotics urut SMA di Minnesota. Keuna ku carita-Na, rumaja caang anu langsung nyimpen digawekeun, kaasup gawe dina waktos bébas maranéhanana sanggeus sakola.

Jang ngalampahkeun kitu, anu handymen budding anu dumasar kana hiji chassis kaulinan mobil, maranéhna robah sagala éléktronika. Aranjeunna lajeng ditambahkeun aya a korsi sapedah bertulang ku abah, kontrol sahiji joystick sarta kolam renang mi sakumaha bemper a.

A "korsi" tailored mun Cillian nu nikmat budak nu kiwari bisa mindahkeun nyalira kana sombong greatest tukang na.

Sumber: HTTPS: //www.cnews.fr/divertissement/2019-04-09/des-etudiants-en-robotique-construisent-un-fauteuil-roulant-pour-un-enfant