Facebook babagi data Anjeun ka babaturan pausahaan.

rinci A panalungtikan lengthy kumaha jaringan sosial dicegah aksés ka data pribadi pikeun sawatara pausahaan, nalika dina waktos anu sareng, manéhna dibuka ka batur, anu pamingpin éta teuing ngadeukeutan.