lalaki Ieu meets jalma anu nanya manehna lamun anjeunna bade ninggal istrina disfigured ku seuneu - MORE MAG Kaséhatan

lalaki Ieu meets jalma anu nanya manehna lamun anjeunna bade ninggal istrina disfigured ku seuneu

lalaki Ieu meets jalma anu nanya manehna lamun anjeunna bade ninggal istrina disfigured ku seuneu

Dina jangka waktu nu urang, beuki loba urang mayar langkung perhatian ka penampilan fisik ka jalma tina sejen. Tapi sagampil cinta dijieun antara dua jiwa anu fisik nu leungiteun pentingna na. Maca carita pindah ti awéwé anu kulitna bakal ancur ku seuneu jeung réaksi salakina, éta illustrates harti leres sunda.

Sabaraha hate geus pegat kusabab hiji cacad fisik? Sabaraha pasangan ancur alatan gain beurat? Jalma geus hanjakalna jadi beuki deet na obsessed jeung penampilan maranéhanana. Tapi ieu teu kasus for everyone. Carita pasangan ngora ieu bakal ngabuktikeun eta!

Hiji kacilakaan kalawan konsekuensi serius

Turia Pitt nyaéta awéwé Australia, atlet jeung fashion modél ngora. Dina September 2011, manéhna milu dina Marathon badag di kota Australia ngeunaan Kimberley, nalika dumadakan manehna kapanggih sorangan trapped dina seuneu rungkun anu seuneu dibeuleum 64% tina awakna.

lalaki Ieu meets jalma anu nanya manehna lamun anjeunna bade ninggal istrina disfigured

"Sateuacan ngawitan Marathon, Kuring nempatkeun headphone abdi di Ceuli kuring, abdi dipikacinta ngadengekeun musik ayeuna. Kuring éta cageur, tur kuring lumpat contemplating tangkal na greenery. Kuring geus lumpat 25 kilométer, nalika kuring ningal seuneu datang di abdi, kuring henteu panik alatan Kuring kungsi digawé di layanan médis, sarta I dipaké ningali nanaon ieu kahuruan. Tapi waktos ieu seuneu ieu raging, frightening sarta kuat. "

Opat jam sanggeus seuneu geus dibeuleum awakna, Turia ieu tungtungna dibawa ka rumah sakit. Biasana ieu dina kaayaan kritis, jeung dokter mutuskeun pikeun nyimpen dina koma Jieunan anu lumangsung bulan a sabab Chances nya tina survival éta pisan low.

Nalika Turia bangun ti koma-Na. Manehna ngarasa yen hal anu robah, kulit na leungiteun kalenturan, sarta gerakan slightest éta hésé pikeun dirina. Turia kungsi jadi tawanan dina awakna sorangan.

Manéhna nempo kolotna sarta salaki Michael, saméméh dirina, tapi manehna teu bisa ngobrol aranjeunna lantaran tina tube, nu ieu dipelak di tikoro Na. kecap maranéhanana pinuh ku cinta sarta dorongan mantuan dirina ngarasa leuwih alus, tapi teu pinuh ngartos naon anu lumangsung.

Laun, kalayan bantuan Michael, sarta kolotna, Turia mimiti ngalafalkeun kecap kahijina sanggeus kacilakaan éta. Manehna tungtungna bisa mindahkeun na brasTapi manehna geus teu miboga kasempetan pikeun nempo beungeut anyar di eunteung, lantaran indungna dicegah anjeunna ulah ulah kitu ngajempolan.

Hiji poé Turia ngadeg hiji iPad di leungeun-Na, nalika dumadakan pamanggih ningali raray nya struck pikiran dirina. Ieu shock nyata keur dirina, manéhna ieu nangis hysterically, sarta lawon nya geus jadi unmanageable.

lalaki Ieu meets jalma anu nanya manehna lamun anjeunna bade ninggal istrina disfigured

Tapi lamun manehna sadar yen katingal anyar nya teu ngarobah cinta anu Michael na nya kolot anjeunna ngagem, manéhna ngarasa untung na senang bisa dipikacinta tur ngaapresiasi keur dirina, teu keur fisik-Na. Ieu naon dipingpin nya hayang ningkatkeun unggal dinten, sareng jadi jalma anyar pinuh sumanget sarta ambisi.

Hiji cinta unfailing

Sababaraha bulan sanggeus kacilakaan éta, Michael kaluar pakasaban pikeun ngurus Turia. Kusabab 2011, terus manehna neuteup sanggeus dirina, pikeun mantuan nya di tugas harian nya, sareng masihan anjeunna sagala cinta jeung kasih sayang manehna perlu nungkulan kasusah na.

Lamun sababaraha urang hayang nyaho naha Michael pernah panginten ninggalkeun cinta hirupna, respon nya éta sabagian noel tur pindah:

"Kuring ieu katarik ku jiwa jeung kapribadian Na, Turia mangrupakeun hiji-hijina awéwé nu baris neruskeun minuhan impian kuring"

lalaki Ieu meets jalma anu nanya manehna lamun anjeunna bade ninggal istrina disfigured

Dinten Turia sarta Michael éta nikah jeung hirup babarengan di Bliss. Burns Turia henteu ngeureunkeun manehna tina hirup hirup sakumaha manehna wishes, sarta ngawujudkeun sagala impian Na. Sajaba ti éta, pasangan ayeuna ngabogaan budak saeutik ngaranna Hakavai yén beautifies kahirupan sapopoé maranéhna sarta masihan aranjeunna seuri malah di kali paling hese.

lalaki Ieu meets jalma anu nanya manehna lamun anjeunna bade ninggal istrina disfigured

Carita pindah tina Turia geus diideuan rébuan jalma di sakuliah dunya. mojang kiwari ngarojong sababaraha asosiasi ngaduruk dunya. Sarta saprak 2011, manéhna terus repeating yén éta téh nu cinta kolotna sarta Michael, anu mantuan manehna salamet.


Artikel ieu mimiti mecenghul di Majalah Kaséhatan MORE