Galaxy Melu tungtungna sadia!

Dua minggu peluncuran na, sababaraha média handpicked tungtungna bisa coba nu melu Galaxy. Kabéh satuju yen tutup, alat layar tilepan ieu teu oga-Na.

Gambar Washington Post

"Lamun nganggap hal éta minangka telepon, nya eta ridiculous. Aya spasi leutik sabab layar teu bisa ditumpes narilep datar. Layar payun nya leutik. Sanajan eta ukuran 4,6 "sigana leuwih leutik sabab pisan sempit tur éta bagian tina sakabeh gede"nyerat Verge The.

tuang Maké kabelDicokot salaku kadali jauh. alat nu fits dina saku tina jaket dipasangan, tapi éta inelegant, nangtoskeun wartawan teh. éta Washington Postkeur bagian na ngemutan yen teu jadi bagong anjeun bisa mikir, admitting eta moal bisa cocog pikeun jeans ramping.

The Verge Gambar

Hal ieu sakali unfolded Galaxy melu ngajadikeun rasa. Eta mangka hiji layar 7,3 "format 4 / 3 saeutik leuwih leutik batan mini iPad (7,9"). hinge nu digambarkeun salaku pisan padet. Teu kudu pinuh muka terminal, anjeun tiasa tetep satengah kabuka kawas buku.

Urang ningali crease di tengah? Dina jawaban eta enya, "Tapi éta leutik"nyebutkeun CNET. wartawan nu Verge The nyarios bagéan nya éta melu nu katempo lamun kasampak ngaliwatan layar, disebutkeun nyanghareupan eta disappears ampir sakabéhna. melu ogé ngarasa handapeun ramo, tapi jalan tétéla rada minor.

The Verge Gambar

Galaxy The Melu otomatis manages transisi tina tampilan éksternal leutik kana layar internal badag, jadi yén aplikasi dina pamakéan enlarges nyalira. ti Maké kabelIeu jalan utamana ogé kalawan Google Apps, Samsung geus gawé bareng jeung pamekar Android dina fitur ieu.

Ieu oge mungkin pikeun nembongkeun nepi ka tilu aktip di tampilan waktos anu sareng. Ieu ngalir tur resizes aktip ieu kalawan gelembung leutik di luhur. Hiji operasi anu bakal wawuh ka pamaké dina overlay anyar Hiji IU Samsung tapi nu bisa janten ngabingungkeun saeutik ka batur, percaya Verge The.

gambar CNET

A kiyeu badag di pojok kanan luhur, nu imah dua kaméra, sakapeung nyertakeun bagian tina eusi, salaku video YouTube luhur. Hiji pilihan atawa hiji aplikasi meureun bakal hadé ngatur skenario kieu.

"[The Galaxy melu] ngabogaan leuwih dipercaya jeung rapih sakumaha Abdi ekspektasi tapi aya anu masih dianggo nepi do on software nu"Summarizes wartawan Verge Thesanggeus sidang na nu ngan lumangsung sajam. Anjeunna kudu antosan saeutik pikeun nguji lengkep.

Galaxy melu dileupaskeun heula di AS dina April 26. Éta mana diobral di Perancis ti 3 2 Méi 020 €.

Artikel ieu mimiti mecenghul di:https://www.igen.fr/android/2019/04/le-galaxy-fold-enfin-plis-en-main-par-la-presse-107523