Galaxy Melu tungtungna sadia!

Dua minggu sateuacan peluncuranna, sababaraha média handpicked parantos tungtungna tiasa nyobian Galaxy Fold. Sadaya satuju yén tutup, layar anu tiasa katutup layar henteu aya kauntunganana.

Gambar Washington Post

"Upami anjeun nganggap éta telepon, éta oléh-oléh. Aya rohangan leutik sabab layar tacan tiasa diresep datar. Layar hareup leutik pisan. Sanaos anjeunna ngukur 4,6 ", anjeunna sigana langkung seueur kumargi anjeunna sempit sareng bagian tina sakedik parantos langkung ageung"nyerat Verge The.

tuang Maké kabeléta sapertos nahan jauh. Kamera pas dina saku tina jaket anu dipasang, tapi éta teu inelegant, ceuk wartawan éta. éta Washington Postpikeun bagian anjeunna nganggap yén éta henteu langkung saé sapertos anu mikir, bari ngaku yén éta moal cocog pikeun jins ramping.

Verge

Sakali dibuka yén Galaxy Fold nyokot artina. Éta ngabahas layar 7,3 "dina format 4 / 3 sakedik langkung alit tibatan mini iPad (7,9"). Éngselna dijelaskeun salaku padet pisan. Urang henteu kedah muka terminal lengkep, kami tiasa nahan satengah kabuka sapertos buku.

Naha urang tiasa ningali lipat di tengah? Jawabna nyaéta enya, "Tapi déwék leutik"nyebutkeun CNET. Éta wartawan Verge The pikeun sabagéanna nyatakeun yén lipatna tiasa katingali lamun aya dina layar biasna, upami muka éta ngaleungit ampir lengkep. Bungkus ogé karasaeun dina ramo, tapi katingalina lumayan lumayan lah.

Verge

Galaxy Fold otomatis ngatur transisi tina layar éksternal leutik ka layar internal ageung, ku kituna aplikasi anu dianggo dianggo ku sorangan. ti Maké kabel, éta leres-leres dianggo sareng aplikasi Google, Samsung parantos gawé bareng sareng désainer Android dina fitur ieu.

Mungkin ogé pikeun mintonkeun nepi ka tilu aplikasi dina layar dina waktos anu sami. Aplikasi ieu dipindahkeun sareng ukuranana ku gelembung leutik di luhur. Operasi anu bakal wawuh pikeun pangguna anu énggal Samsung UI anyar tapi énggal tiasa ngabingungkeun batur Verge The.

Gambar CNET

Hiji kiyeu ageung di pojok kanan luhur, anu ngagaduhan dua kaméra, sakapeung nyertakeun sababaraha eusi, sapertos video luhureun YouTube. Hiji pilihan atanapi aplikasi tiasa ngabantu ngokolakeun hal ieu langkung saé.

"[The Galaxy Lindung] sigana langkung dipercaya sareng rapih ti anu kuring bayangkeun, tapi masih aya padamelan anu kedah dilakukeun dina software", nyimpulkeun wartawan Verge Thesaurna karangan anu didieu ngan ukur sajam. Bakal kedah ngantosan sakedik deui kanggo tes lengkep.

Galaxy Fold bakal dileupaskeun heula di Amérika Serikat dina April 26. Éta bakal dijual dina Perancis ti 3 Méi ka 2 020 €.

Artikel ieu mimiti mecenghul di:https://www.igen.fr/android/2019/04/le-galaxy-fold-enfin-plis-en-main-par-la-presse-107523