Netflix geus ditambahkeun 10 sajuta palanggan tambahan sarta baris nguji jeung 10 béréndélan pangalusna - BGR

Netflix téh rék nyebarkeun hasil finansial na keur tilu bulan mimiti sataun tur mangrupakeun sorot tina nyekel saham Newsletter lawanna diterbitkeun ku buta streaming nyoba ngabuktikeun yén sagala aya alusna. 19659002] Pausahaan ditambahkeun 10 sajuta palanggan anyar dina suku, contona, sarta nagara bagian boga angka nu gede ngarupakeun originals keur satengah detik - daptar kaasup musim anyar muhrim Hirup , alesan 13 makuta et duit Heist ka sawatara ngaran.

Kanyataan yén Netflix terus tumuwuh sabagian impressive, Tempo yen parusahaan nyebutkeun neruskeun dianggo ngaliwatan runtuyan naek harga di Amérika Serikat, Brazil, Mexico sarta dina bagian Éropa. laporan quarterly ieu ogé kasempetan munggaran ngadéngé Netflix sanggeus unveiling sahiji pilihan video streaming anyar pikeun pamakéna ti Apple jeung Disney, anu, numutkeun Netflix, moal gampang mangaruhan sacara signifikan tumuwuh sorangan, " sabab transisi tina liniér kana hiburan paménta nu jadi loba jeung kusabab alam béda tina kurban eusi urang.

"Urang téh yakin yén urang sadayana bakal terus tumuwuh Salaku urang investasi deui dina eusi jeung ningkatkeun jasa urang, bari pamakéna neruskeun migrasi linier nempo (sarupa jeung tumuwuhna koléktif jaringan kabel AS pikeun taun bari sambungan kabel tumuwuh nyiarkeun jaringan dina 1980 na 1990 taun), "terus hurup nepi shareholders.

Salah sahiji announcements paling narik soré ieu ngeunaan hiji fitur anyar. Netflix ceuk eta baris geura-giru dimimitian tés na di Inggris. parusahaan ngarencanakeun pikeun ngamimitian "nyebarkeun mingguan 10 béréndélan pangalusna tina eusi pang populerna di layanan kami di Inggris dina sagala rupa kategori programming. Pikeun maranéhanana anu rék lalajo naon batur nu ningali, ieu bisa nyieun pilihan judul malah gampang. Sanggeus sababaraha bulan, urang bakal mutuskeun pikeun ngeureunkeun atawa henteu diuji. "

Netflix ogé ngijinkeun umum payung Akademi salah sahiji na pang menonjol jujutanana salila kaluaran saparapat. parusahaan ceuk eta sempet geus katempo ku leuwih ti 45 juta rumahtangga anggota - a ukuran nu, salaku urang geus nyebutkeun nu geus kaliwat, mangrupakeun saeutik Fuzzy, Netflix tempo maneh sakumaha sanggeus "diawaskeun" atanapi pilem a a acara TV upami anjeun diawaskeun sahenteuna 70 persén éta.

Netflix dilaporkeun a omzet 4,5 milyar pikeun suku, paningkatan 22% dibandingkeun période sarua tina 2018.

Sumber: Paul Sakuma / AP / Shutterstock

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR