Pogba lord, Vinicius kipas tina Neymar - The Daily #437 - video



Program nu Daily Kemis:

juara dunya ditampi ring maranéhanana!
Happy Birthday Antoine Griezmann
The Blues moal reassured ku dahareun Moldova
Vinicius praises Neymar

Coba meunang béntang jas 2 Ousmane Dembele dina komentar!

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=kf5YRylOdvE