Lamun beban tina Apple pensil 2 nyegah mobil tina dimimitian

Apple iPad Pro 2018 mangrupakeun mesin pisan suksés sarua boga kabisa, tapi tablet teu tanpa faults na. Sanggeus "flexgate" aya masalah jeung recharging Apple pensil 2 na ... mobil.

Naon hubungan tiasa eta jadi antaraiPad Pro na mobil hiji? Tétéla yén induksi ngecas Apple pensil 2 tiasa macet sinyal radio tina sababaraha kenop mobil. Hasil tina operasi, anjeun manggihan diri bisa muka mobil anjeun.

Apple pensil 2 bisa nyegah hiji fungsi konci mobil

Na teu yakin hijina matuh mahiwal. Apple ngaluarkeun warning ngeunaan Kaca rojongan iPad Pro 2018. Hiji sahingga bisa maca hideung dina bodas: "lamun ngecas Apple pensil anjeun (2e generasi) kalawan iPad Pro sarta jauh asupna keyless anjeun (konci) tina mobil anjeun caket dieu, gangguan kalayan sinyal bisa nyegah anjeun muka konci mobil anjeun dina ngagunakeun keychain Anjeun".

bari eta keur muatan dina Pro iPad

Nurutkeun kana blog iGen, anu Cupertino bakal geus ditambahkeun warning ieu sanggeus penampilan sababaraha laporan dina panglawungan na. The Syuketron pamaké ngécéskeun dina bagian: "unggal waktos abdi ninggalkeun Apple pensil 2 nyambung (magnetically) pikeun iPad Pro 11 abdi, kenop mobil kuring euweuh jalan."Jeung netelakeun:"kenop kuring nyambung ka mobil nirkabel, nu hartina kudu mencet hiji tombol Mimitian pikeun ngamimitian eta. Sabot pensil ieu [napel iPad], abdi teu tiasa ngamimitian mobil tapi lamun kuring pegatkeun sambungan pensil, abdi bisa ngamimitian mobil ".

Apple ngajak nu rojongan ieu kaca sarua "jauh ti ranté konci Anjeun iPad Pro atawa cabut Apple pensil Anjeun iPad Anjeun Pro sarta nyimpen eta nyalira. Sagala gangguan ti ngecas titik nalika Apple pensil ends ngecas."

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.begeek.fr/quand-la-charge-de-lapple-pencil-2-empeche-les-voitures-de-demarrer-313123