Royal mumusuhan: Kumaha Pangeran Charles dileler Pangeran Edward sanggeus hiji jelema bodo badag sakaligus & # 039;

Di kalahiran Pangeran Andrew jeung Pangeran Edward, sababaraha ngaku yén ieu kawas kulawarga kadua pikeun ratu . Eta geus ampir sapuluh taun saprak Putri Anne lahir jeung Pangeran Charles ampir 12 taun, éta jauh di sakola. Hal ieu lega katampa yén bédana umur antara baraya aya salah sahiji alesan utama naha éta Prince of Wales pernah sih uninga Andrew jeung Edward sarta, leuwih taun, quarrels fraternities nya éta sirkulasi sabudeureun gosip éta subyek teuing publisitas.

The dokumenter "The Royals dina Perang" tina 2019 5 ranté nu reminds salah sahiji tarung paling pangperangan antara Charles sarta Edward, anu lumangsung sanggeus Earl of Wessex nyerang nu privasi sahiji putra Prince of Wales, Pangeran William en 2001.

Panulis karajaan Katie Nicholl dipedar: "Nalika Pangeran William éta dina kuliah tur pesen ketat ti karaton ka média ieu diterbitkeun, pasti bakal protokol lamun Pangeran William kajadian sanggeus éta, pencét bakal ninggalkeun manehna nyalira pangeran.

"Aya hiji awak pilem anu nyangkut".

The karajaan biographer Penny Junor dicatet yén Sekretaris Pencét Pangeran Charles Hiji awak pilem sok mangkal meh deukeut universitas St Andrews, dimana William sempet dipilih pikeun diajar.

Pangeran Charles, kulawarga karajaan, warta karajaan, warta ti kulawarga karajaan, panungtungan karajaan, pangeran Andrew, ratu, ratu, Ratu Elizabeth,

Charles angrily dituduh lanceukna ngora, Pangeran Edward, "bodo" (Gambar: Getty)

Pangeran Charles, kulawarga karajaan, warta karajaan, warta ti kulawarga karajaan, panungtungan karajaan, pangeran Andrew, ratu, ratu, Ratu Elizabeth,

Nalika Pangeran Andrew jeung Pangeran Edward anu dilahirkeun, ieu kawas Ratu kulawarga kadua (Gambar: Getty)

Manehna ngomong: "Éta ngadawuh:" Urang dianggo kanggo Pangeran Edward, jadi anjeun terang yen urang ngabogaan hak keur jadi di dieu. Manehna ngomong yen "ieu pasti moal kasus" na yén sagalana nyandak péngkolan badag. "

Ibu Nicholl ceuk ieu sempet dipimpin Charles mun nyokot telepon ka Edward sarta "dina aya istilah pasti, sangkan anjeunna anjeunna hiji jelema bodo jeung meureun milih sababaraha kecap sejen ti salah ieu."

Manehna ditambahkeun: "Suratna éta jelas "Anjeun geus behaved inappropriately. ngantepkeun St Andrews langsung. "

Sanajan konfrontasi nu, Pangeran Charles mibanda hubungan pait jeung lanceukna sejenna, Pangeran Andrew. [19659004] Numutkeun dokumenter, nu sihungan antara dua mungkin geus disababkeun ku pilih kasih katempo tina ratu ka Adipati of York.

Pangeran Charles, kulawarga karajaan, warta karajaan, warta ti kulawarga karajaan, karajaan kaliwat, pangeran Andrew, ratu, ratu, Ratu Elizabeth,

Pangeran William mimiti universitas di 2001 (Gambar: meunang TY)

Pangeran Charles, kulawarga karajaan, warta karajaan, warta ti kulawarga karajaan, warta karajaan, Pangeran Andrew, ratu, ratu, Ratu Elizabeth,

Pangeran Edward kungsi diserbu nu privasi Pangeran William (Gambar: Getty)

Urut perdana Royal Hotel Paul Burrell ngadawuh: "Kuring nyaho ieu sora aneh, tapi leres.

"Andrew geus salawasna geus putra favorit ti ratu .

"Anjeunna geus pernah dilakukeun nanaon salah dina panon ti ratu "

Penny Junor Puguh: "Jigana Andrew mangrupakeun favorit jeung Ratu sarta Kuring curiga eta bisa boga saeutik buta titik pikeun manéhna. "

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Minggu Express