SA C KOI SA Enkor - rék idéal pikeun lalaki



Willy sigana geus kapanggih sampurna ...

Anjeun tiasa manggihan urang dieu:
Ngalanggan ayeuna didieu sobat nu 👉 https://www.youtube.com/channel/UCiei ...
A leutik ogé? 👉 https://www.facebook.com/sackoisaenkor/
Anjeun oge bisa nuturkeun urang 1945 https://twitter.com/SACKOISAENKOR?lan ...
Atawa lalajo poto urang 👉 https://www.instagram.com/sackoisaenk ...

Ditulis ku skenario:
Emmanuel Kouakou Angel (@ kouakou12)


Dipigawé utamana ku:
Wilfried Nanga (@marvinekine) Hutabarat Gbizie (@Manuellagbizie), Musa Ahouné (@Moses_ahoune) Castle Janot (@Janotcastel)

Diarahkeun ku: agan Kouakou Angel (@ kouakou12)
Ngédit: agan Kouakou Angel (@ kouakou12)

Dijieun tur diproduksi ku SA C KOI SA Enkor.

Tim SA C KOI SA Enkor neruskeun nuturkeun urang unggal dinten.

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=JFpui04_gsY