Didatangan melu pikeun Vera Songwe, anu Cameroonian anu diaku leuwih Komisi Ékonomi PBB keur Afrika


(Investasi dina Kamerun) - The Kamerun Vera Songwe, Sekretaris Eksekutif Komisi Ékonomi PBB keur Afrika (béca) saprak Agustus 3 2017, dimimitian ieu April 17 2019, mangga buka resmi kahijina ka tanah air-Na. mangga buka bakal mungkas dina April 19.

Nurutkeun kana CEA, bakal cicing "nguatkeun hubungan koperasi Komisi urang jeung Kamerun, utamana dina ngarojong usaha na ngamajukeun ngembangkeun inklusif jeung sustainable, transformasi struktural, Tumuwuhna ékonomi, integrasi régional jeung dagang, ogé ékonomi digital".

Salila tilu poé, Vera Songwe enchainer hearings jeung otoritas Cameroonian. Manehna bakal nganterkeun 18 April, forum nutup pidato dina Afrika Benua Free Trade Area diayakeun di ibukota Cameroonian; bakal méré ceramah dina integrasi régional jeung ékonomi digital di International Hubungan Institute of Kamerun (IRIC) jeung konferensi pers dina April 19.

BRM

Maca deui IEUH