Yaoundé: nu lift tina naékna wangunan téh ka handap

Dina poé panganyarna dina pamaké sarta staf di ministries housed dina wangunan mecenghulna nu sangsara tiis jeung panas alatan gagal dirékam dina elevators.

Dina ampir 6 lifts, 1 ngan hiji aya dina pamakéan réwuan jalma digawé di wangunan gedong munculna baheulana disebut pati. Ayeuna, imah gedong sababaraha ministries kawas Kementerian Pekerjaan Umum, Departemen Cai jeung énergi jeung Departemen Development Urban sarta Perumahan. Inget, éta nepi ka 14,7 miliar FCFA yén Dana Nasional Sosial asuransi (CNPS) liwat pausahaan Cina Cina Shanxi direnovasi wangunan mecenghulna aya aya lima.

Pikeun Yahaya Idrissou

Maca deui IEUH