Youtube: markisa WAGS. Barcelona-Manchester United: manggihan pamaén awéwé boh tim di pho



kalungguhan sempit keur FC Barcelona salaku urang kaanggo leg kadua!
1-0 winners di leg kahiji di Inggris, pamaén Catalans ngabagéakeun counterparts maranéhanana ti Manchester United on Salasa, jam April 16 21

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=5TszK1T18vE