1 Liga: dielehkeun ku Nantes, PSG kénéh teu bisa disimpulkeun

Katilu gagal usaha! PSG, geus dihina di Lille (5-1) Minggu na ditolak loba absen, leungit ngalawan Nantes (3-2) cocok telat Rebo ngeunaan dinten 28e masih leungit kasempetan tungtungna formalize na kajawaraan Perancis.

Kabeneran Paris boga 17 diterangkeun dina kajawaraan titik lantaran dina spasi tina sapuluh poé, anu ogre of Liga 1 geus jadi jenis underdog yén euweuh nyingsieunan saha. Malah Nantes 14e nu standings, éta bisa nawiskeun sirah na hatur nuhun ka pananggeuy ti Carlos Diego (22e, 52e) jeung tujuan tina Majeed Waris (44e).

Mun henteu cukup pikeun Stade Pierre-Mauroy Minggu teammates Presnel Kimpembe, kaptén ti hiji ngapung wengi, nya waktos merta lumaku di La Beaujoire ka sangkan méré konfirmasi kajawaraan 8e maranéhanana.

Kalawan eleh 3e ieu usum di liga nu, Paris masih kudu antosan sababaraha dinten dugi pertandingan ngalawan Monako di Parc des pangéran dina Minggu wengi (21h00) anjeunna kedah meunang ka tungtungna disimpulkeun iwal Lille ulah ngéléhkeun Toulouse saméméhna soré. Na yén tanpa "nyalametkeun" luar biasa ku Eric-Maxim Choup-Moting ngalawan Strasbourg (2-2) aya sapuluh dinten, zat bakal meureun geus narilep ...

Ironi tina kalénder, anu humiliation Nantes lumangsung ngan méméh tanda panungtungan sahiji quarterfinals of C1 nu: Manchester Kota-Tottenham-Liverpool na Porto. Na dinten saatos mangpaatkeun pikeun AJAX dina widang Juventus Cristiano Ronaldo, sanajan anggaran lima kali leuwih handap klub Parisian!

Kontras ku PSG tim revamped, lengkep kaluar tina touch ngalawan hiji tim maén pangropéa nu ...

- Mbappé na pigura leungit -

The palatih PSG Thomas Tuchel, exasperated ku watesan workforce sarta wabah tina tatu nu pencét klub teh saprak mimiti usum pihak 2e, kapaksa sawah hiji sabelas eksperimen kaasup puseur nonoman tilu latihan.

Geus dicabut tina Neymar, Cavani jeung Di Maria pikeun sababaraha minggu, nu teknisi Jerman leungit Thiago Silva jeung Thomas Meunier ngalawan Lille, bari Marco Verratti jeung Juan Bernat ngagantung.

Malah Kylian Mbappé scorer providential na luput dina pips fisik, antukna kapaksa ninggalkeun.

Tapi ngayakeun Choupo-Moting atawa Moussa Diaby N'Kunku, Diaby, atawa Paredes, bakal geus cicing nepi ka haneut hate tina ratusan fans di Paris dina stadion, kalawan tetep anjog ka seuneu anu ancur Notre Dame de Paris Senén.

Dina henteuna éta "hiu" tina surfaces Kylian Mbappé, Dani Alves, alias nu "lauk" dina kamar locker sakumaha anjeunna nyatakeun dirina dina wawancara jeung AFP, anu panginten anjeunna ngalaman dibuka jalan mun penobatan ka shot lila luhur lodged dina jandela tina Tricked (1-0, 18e).

Tapi ceurik getih nu, PSG masih ditampilkeun kabuka masalah badag-Na dina potongan set conceding gawang sejen ti tajongan juru sareng lulugu ti Diego Carlos (22e).

Mangka unthinkable kajadian qund Thilo Kehrer, geus kaliru lamun "remontada" Manchester United salila 8e balik final C1, rubuh saméméh halftime!

Tos rengse didominasi Lakbok ku Kalifa Coulibaly on hiji bal innocuous deukeut sideline, nu bek Jerman ninggalkeun Nantais ngakibatkeun tujuan kadua ngoleksi ku Waris (2-1, 44e).

Mulih ka putus, nu pemberontakan Paris henteu lumangsung. Parah, Carlos Diego masih masihan langkung caang kana manfaat Nantes (3-1, 52e) ...

niup nu ampir sempet lumangsung sababaraha menit engké nalika Paredes, lengkep luntur manggih usum tiris, masihan balna ka Coulibaly bari Buffon éta teu aya dina kandang na (57e). A urutan banyol heureut merlukeun dibedah ...

Ngurangan di skor ti ngora Parisian Metehan Guclu (88e) telat di buruan moal ngarobah nanaon. Rennes, musuh disumpah of Nantes, tiasa hatur tatangga na saméméh ahir tina Coupe de France, anu 27 April, kelemahan Parisian geus kungsi kakeunaan lampu ...

Artikel Sumber: http://www.rfi.fr/depeche/ligue-1-battu-nantes-le-psg-arrive-toujours-pas-conclure