The trafficking tina tulang manusa anu lakukeun ogé di wewengkon Wétan sarta Adamawa

Wewengkon nuEst et de l 'Adamawa geus jadi underbelly lemes tina traffickers organ manusa. The kulit tina maot teh geus jadi hal nu dunya paling ditéang. Yén sahenteuna aya isu badag yén kami nawiskeun kolega urang nu newsstand biweekly isuk ieu nandaan April 17 2019.

eureun traffickers organ (c) Hak PAKUSARAKAN

Dina bulan panganyarna individu sadis malah naluri sinis keur aya di hiji bisnis unorthodox, nu keur exhume awak cageur organ pikeun tujuan mercantilist.

Pikeun yakin kolega tanda urang, taun janten olahraga favorit pikeun sabagian, jeung titik nyieun hiji pasar "loba padagang ieu nanaon sejen ditéwak minggu panungtungan di kota Batouri, Agglomeration lokasina di wewengkon 'Est. 6 traffickers tina tulang manusa, kaasup 3 3 mobil jeung Kamerun, anu bray beureum-dibikeun, diilikan maranéhanana jeung tulang manusa aranjeunna disiapkeun pikeun diobral". Pakaitna kolega kami ti tolok ukur biweekly on newsstands Rebo April 17 2019.

Apprehended ku elemen ti brigade gendarmerie Batouri, Tembok ditempatkeun dina deposit istilah samentara ku jaksa jeung pangadilan sidang.

Mun unsur mimiti panalungtikan nembongkeun yén pangbadagna lalulintas tulang manusa lumangsung dina jabatan Lom et DjéremÉta ogé nangtang yen wewengkon 'Adamaoua sakumaha geus jadi episentrum nu.

"salaku traffickers BatouriLoba panarima sejenna tina tulang manusa apprehended di sagala rupa lokalitas nagara nyebutkeun aranjeunna meunang komoditi tinangtu maranéhna di wewengkon Adamawa. Hiji trafficker dugaan ditahan di Douala on March 16 2019 ogé corroborated sangkaan. booty-Na, anjeunna procured di kota Mbanti, kacamatan Banyo, departemén Mayo - Banyo, wilayah Adamawa. Urang diajar di kolom ciri.

"Di wewengkon dibantah, lalulintas anu raging. Dina spasi tina 5 bulanLeuwih ti belasan kuburan gravediggers anu apprehended ku pulisi. Numutkeun katerangan ti pasukan penegak hukum relayed ku kolega kami ti tanda JournalTraffickers sasaran kuburan utamina Muslim. Ieu kusabab ieu deet. Ieu facilitates nu excavations. Di sagigireun bisnis terlarang ieu pisan nguntungkeun. Harga kargo bisa nanjak nepi ka 25 juta FCFA" informs nu ciri biweekly.


Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.lebledparle.com/societe/1107382-cameroun-le-trafic-d-ossements-humains-se-porte-bien-dans-les-regions-l-est-et-de-l-adamaoua