Harita ti Irsyad tahun Mali: Ras mandi campaigning pikeun dialog - JeuneAfrique.com

Mohamed Youssouf Bathily, alias Ras mandi dina dewan tina Dunya TV5 Juli 18 2017. © TV5 World / YouTube

Anjeunna salah sahiji inohong anu protés ngalawan review konstitusional nu dimaksudkeun ku Présidén Ibrahim Boubacar Keïta, dina 2017. Éta kiwari aktif di gedong sasak jeung Syarif of Nioro jeung Mahmoud Dicko, sarta mertahankeun yen euweuh reformasi konstitusional nyaéta dimungkinkeun tanpa dialog.

Dina ahir Maret Malian Mohamed Youssouf Bathily, alias Ras mandi, Toured belasan dinten di Amérika Serikat tur Perancis. juru carios Pertahanan koléktif Republik (CDR), nu forties, saha éta pisan aktif di berontak ngalawan review konstitusional di 2017, sahingga Nyiapkeun pamilu bakal renew Déwan Luhur pikeun Malians mancanagara.

Anjeun ayeuna dihubungkeun (e) ka rekening Jeune Afrique, tapi anjeun teu ngalanggan (e) Young Afrika Digital

Artikel ieu mangrupa sadia pikeun langganan


Ngalanggan ti € 7,99ngakses sadaya item nu taya

Geus palanggan a?

kudu mantuan

palanggan Mangpaat

  1. 1. Unlimited jangkauan ka sadaya artikel dina situs na aplikasi Jeuneafrique.com (ios & Android)
  2. 2. Ngarasakeun sawangan a, jam 24 saméméh ieu publikasi unggal masalah na susunan kaluar Jeune Afrique dina aplikasi Jeune Afrique Magazine (ios & Android)
  3. 3. Meunang ékonomi poean newsletter pikeun palanggan
  4. 4. Ngarasakeun 2 taun Jeune Afrique arsip di penerbitan digital
  5. 5. Langganan tanpa jaman komitmen jeung tawaran bulanan otomatis renewable*

*Service ngan sadia pikeun langganan buka-réngsé.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Jeune Afrique