Ebolowa: jasa kaséhatan anu dievaluasi


Pasamoan koordinasi 2019 tina Layanan Kaséhatan Southern Region dibuka dina Ebolowa April 16 2019. Hiji assessment didasarkeun utamana kana palaksanaan kagiatan dijieun pendekatan ka waragad dumasar kinerja.

Ieu mangrupa pendekatan anu nurutkeun para ahli tur pengamat baris nyangking impetus anyar pikeun kualitas layanan dina puskesmas di wewengkon Kidul. Hiji métode anu geus kabuktian nguap tur ka revolutionize ngokolakeun rumah sakit sarta fasilitas kaséhatan di ieu bagian nagara.


Numutkeun Alexander the Great Goucheme Sekretaris Jenderal sahiji jasa ti Gubernur Wewengkon Kidul, "rapat heula ieu bakal ngidinan pagawe kaséhatan di wewengkon kidul nyandak kapamilikan sahiji pendekatan anyar nu ayeuna bakal disetir pembiayaan dumasar kinerja. "

The reuni ti ibukota régional ti Selatan geus diwenangkeun aktor sektor kaséhatan ngagambar up hiji kasaimbangan uncompromising kagiatan distrik kaséhatan sarta malah nuturkeun nepi ka saran ti rapat koordinasi panungtungan di telat Mvangan 2018 .

Dina istilah beton isu parantosan low laporan kagiatan bulanan ditanya dina upaya hadé ngabéréskeun kasusah encountered dina taneuh sarta resolutely ngawula rahayat.

Pikeun Alexander the Great Goucheme, "aranjeunna kedah janten sahingga ngalaman janten operasional ayeuna. tilikan pamaréntah anyar urang jeung manajemén ti sektor kaséhatan sabagian metot. Faktor motivating anu atra ".

remobilization pasamoan ieu tanaga kaséhatan masih brings a surge harepan yén sabenerna nyimpen wewengkon kidul dina kontrol kaséhatan ngaliwatan pendekatan ieu dipuseurkeun di urang.

tara Consty ZANG Ebolowa | Actucameroun.com


Artikel ieu mimiti mecenghul di https://actucameroun.com/2019/04/17/ebolowa-les-services-de-sante-sevaluent/