Liga Champions: Barcelona-Liverpool na Tottenham AJAX semifinal

Liverpool papanggih FC Barcelona pikeun tempat di final Piala Éropa klub maén bal (Liga Champions League), sanggeus ngaleungitkeun FC Porto 4-1 17 2019 April ieu. The semifinal séjén tina Liga Champions ngalawan Tottenham AJAX Amsterdam. Londoners geus ngaleungitkeun tim Inggris sejen, Manchester City, sanggeus hiji leg gélo sanajan eleh 4-3.

Liverpool bakal maén semifinal Piala Éropa klub maén bal (Liga Champions League), sakumaha 2018. The "Reds" teu ngadegdeg dina kuartal-ahir éta Liga Champions (C1) ieu April 17 2019 Portugal, sanajan maranehna ngalaman ngalawan Persib Porto mangsa awal pasamoan.

Ieu mangrupa tungtung ka gawang jeung Senegalese Sadio mane - disahkeun handap banding ka wasit vidéo (VAR) - nu diwenangkeun latihan Inggris janten ampir imun (26e, 0-1). The Liverpuldiens dipingpin memang lajeng 3-0 on win agrégat handap meunangna 2-0 maranéhanana dina leg kahiji.

The "komodo" anu lajeng kadorong pikeun mulasara amoy tina comeback a. Tapi Mesir Mohamed Salah ngoleksi kadua (65e, 0-2) sateuacan qu'Eder Militão bakal ngurangan skor (68e, 1-2) kana abdas. Lajeng, ieu Roberto Firmino (77e, 1-3) jeung bek Virgil van Dijk (84e, 1-4) geus dikonfirmasi kasuksésan sahiji "Reds".

Ku kituna maranéhanana mangrupakeun pamingpin ayeuna di standings tina Liga Utama, nu bakal nyanghareupan FC Barcelona pikeun tempat di final ti C1, dijadwalkeun 1er June di Madrid.

Manchester Kota-Tottenham, kaulinan gélo

Liverpool bakal écés moal hijina klub Britania kana panungtungan opat tina kompetisi. Keur quarterfinal sejenna sabalikna Manchester Kota-Tottenham. Hiji pihak Dantesque anu nasib ieu mutuskeun dina dua tahap.

Kahiji, dina hiji gol ku striker Fernando Llorente didaptarkeun ... hip (4-3, 73e). A realisasi aya ogé disahkeun jeung bantuan ti VAR nu.

Lajeng hiji pangajén arbitral anyar, Cüneyt Çakır kumisan pikeun offside tujuan 5-3 didaptarkeun ku Raheem Sterling (+ 90e 3). A disappointment dahsyat keur "Warga" anu sahingga panginten aranjeunna pernah erased eleh 0-1-leg maranéhanana.

Raheem Sterling dibuka nyetak dina 4e menit crossfire (1-0) sateuacan recur di 21e (3-2) dina hiji mantuan ku Belgian Kevin De Bruyne.

Dina sagala, duanana tim ngoleksi lima kali dina waktu kurang ti satengah jam. The Koréa Kidul Song Heung-Min ngabogaan pananggeuy keur "Spurs" (7e, 10e). Lajeng, Bernardo Silva equalized pikeun Manchester (2-2, 11e) a tajongan deviated.

Sergio Aguero ogé geus eluded nu vigilance tina makéna Na, Hugo Lloris ku makéna ti katuhu (4-2, 59e). Tapi nu teu eureun Tottenham cocog pikeun semifinal mimitina tina sajarah Liga Champions.

Artikel Sumber: http://www.rfi.fr/sports/20190417-ligue-champions-liverpool-barca-tottenham-ajax-demi-finales