murderer kacilakaan tina beus wisata di Madeira

Hiji beus mawa lima puluh panumpang ditinggalkeun jalan Rebo di pulo Madeira, Portugal. The kacilakaan serius geus ditelasan sahenteuna 29 korban, lolobana wisatawan Jerman.

Sahenteuna 29 urang tiwas Rebo 17 April dina kacilakaan tina beus wisata on Pulo Portugis of Madeira, Nurutkeun otoritas portuguaises ogé dénombrent 27 luka.

The kandaraan, nu ieu mawa panumpang sarta pituduh 55 tambah supir, digulung leuwih Canico, ka wartawan Darpan Sousa, walikota kampung ieu situated di basisir tenggara pulo.

Kabéh panumpang tina beus éta Jerman, ceuk Darpan Sousa, nambahan moal ngaluarkeun éta pedestrians geus ditegor dina kacilakaan éta. Koran Jerman Bild dilaporkeun yén kalolobaan turis anu pensiunan.

Penguasa yudisial dibuka hiji panalungtikan kana kaayaan kacilakaan éta, ngawartoskeun agénsi Lusa parquet Madeira.

A juru carios mentri Jerman Luar Negri ngomong yén hotline a geus nyetél tur yén staf diplomatik éta dina kontak nutup ku wawakil lokal. Di Twitter, anu juru carios ti pamaréntah Jerman ditawarkeun ucapan milu sedih tur ditembongkeun rojongan na keur tatu.

Artikel Sumber: https://www.france24.com/fr/20190417-portugal-morts-accident-bus-touristique-madere-touristes-allemands