Kanada - Kanada: sommelier cannabis, a ngembangkeun dagang

Di aula agung hiji kantor Vancouver, genep lalaki jeung genep awéwé ngadangukeun attentively Adolfo Gonzalez, palatih sarta ko-pangadeg CannaReps. Anjeunna ngécéskeun kahiji naon asal muasal cannabis jeung mere rinci ngeunaan budaya kuna numbu ka ieu tutuwuhan nu asalna ti Timur Tengah, Afghanistan jeung nagara tatanggana. "Tujuan primér tangtu ieu téh pikeun ngawanohkeun jalma nu budaya cannabis nu geus eksis pikeun abad na nu geus pernah dikenal jeung dipikaharti ku masarakat Kulon urang. Di dieu Kami rek rehabilitate budaya ieu " nyebutkeun Adolfo.

Méksiko aslina ieu weruh ogé, budaya ieu: anjeunna hijrah ka Kanada dina hudang legalisasi cannabis keur kaperluan ubar di 2001, sabab anjeunna dihakan lantaran serangan kahariwang kronis Na. Sababaraha taun ti harita, sanggeus kacilakaan ski serius, anjeunna junun nungkulan kecanduan pikeun opioids kalawan cannabis sakumaha prescribed ku dokter a.

Saprak harita, anjeunna geus ngembangkeun kaahlian dina tujuan ubar heula, anjeunna hayang babagi jeung saloba urang sabisa. Anjeunna yakin yén ieu tutuwuhan tiasa gaduh épék mangpaatna dina kahirupan loba masarakat. Nagara ieu aya di sudut pandang ieu anu anjeunna diadegkeun CannaReps Enid Chen sarta mimiti maturan latihan sommelier cannabis ieu.

Kush, Haze, Afghan, naon bedana?

Tiori ...

latihan ngawengku komponén teoritis pikeun murid anu diajar dasar tina cannabis: wewengkon asalna tina tutuwuhan, anatomi na, jadi béda antara spésiés Sativa (sleeker tutuwuhan jeung cadar thinner), indica, (daun bushy tur padet), sarta Hybrid. Urang ogé diajar kumaha komposisi biokimia unggal spésiés, THC anak, CBD - "nu Yin jeung Yang dina cannabis " nurutkeun Adolfo.

Adolfo ogé ngécéskeun naon pangna éta disebut Afghan Kush halimun jeung béda dina bau maranéhanana, bentuk maranéhanana, eusi Uap maranéhanana, motong maranéhanana, jsb ... Ogé butuh waktu netelakeun metodeu béda ékstraksi na filtration, naon anu produk cannabis béda ayeuna dijual di pasar Kanada, bari stressing kudu boga dosage katuhu jeung bahaya overdose na overconsumption.

... sarta latihan!

latihan teu teoritis: eta oge praktis. Siswa kituna rutin nempatkeun irung di casseroles (tutuwuhan cannabis) tina "Pupusna Buddha "ka "Wifi OG"Ka"Amis sigung " pikeun neuleuman pikeun mikawanoh bau, bentuk, jsb ...

latihan dibawa bareng jalma 12, 6 6 lalaki sarta awéwé pikeun sakabéh poé.

Éta ogé bakal diajar kumaha carana dissect tutuwuhan uninga anatomi jeung specificities, sarta ngajalankeun aranjeunna handapeun mikroskop pikeun ngukur darajat kematangan.

Lulusan?

Pikeun lulusan ti tingkat 1 kedah lulus tes pangaweruh sarta ujian praktis. "Di tingkat 1, anjeun bisa nangtukeun Grup genetik cannabis; 2 tingkat, Anjeun bisa nangtukeun tipena béda Afghan halimun, Kush; na tingkat 3, anjeun tiasa terang naon anu terpenes jeung nganalisis hibrid rumit sarta rasa anu populér di pasar ayeuna, " nyebutkeun Adolfo.

Peran sommelier nu

Kawas anggur, cannabis boga "terroirs" jeung "vines", nu "ngaran", na "rasa", "irung" na. Kawas lover anggur, anu bakal nangtukeun lamun anjeunna prefers Chardonnay mun Sauvignon atanapi Pinot schwa mun Cabernet Sauvignon, pamakéna ganja bakal nyadar yén éta jenis ieu cannabis atawa jenis ieu produk anjeunna prefers . Sahingga hiji palayan di cannabis tiasa masihan nasihat berharga.

A sommelier alus kedah tetep modest, muka pikiran pikeun budaya sejen ti masyarakat Kulon urang.

Adolfo Gonzalez

"Ieu kawas Butler a: anjeunna tiasa nawiskeun nasihat dina gudang distribusi produk cannabis, tapi ogé di departemén marketing, ti produser."Nyebutkeun Adolfo. Anjeunna ditambahkeun: "a sommelier alus kudu tetep modest, muka pikiran pikeun budaya sejen ti masyarakat Kulon kami sarta acquire kaahlian indrawi anjeunna baris babagi kalawan pelesir, dina ragam efisien sarta jawab". Adolfo percaya kaahlian ieu dasar pikeun ngembangkeun keur saha who wants to jadi spesialis dina industri cannabis.

A Eldorado anyar?

Industri ieu booming. "Hal ieu nicknamed nu" Héjo Rush "na teu keur nanaon"Nyebutkeun Mary Julkowski. konsultan pangajaran Ieu sumping ka tangerang ieu sabab hayang ngembangkeun kaahlian anyar dina cannabis.

Kami Panén bungbuahan mimiti industri ieu.

Stephen Crichton latihan articipan.

"Aya kénéh loba gawé pikeun ngalakukeun, urang peryogi ngadidik Sunan Gunung Djati pikeun rasa konsumen, tapi ogé ngabédakeun Sunan Gunung Djati ti produk konsumen kayaning dahareun, alkohol, kopi" Stephen Crichton nambihan pamilon latihan sejen, sumping teuing sampurna. Anjeunna jalan di GreenHedgeNu nawarkeun atikan sarta pamasaran jasa ka produser, retailers sarta pamakéna of cannabis. "Kami untung: kami jeung Fedi bungbuahan mimiti industri ieu. pamaréntah kami geus dibikeun kami kasempetan pikeun nyieun sistem hukum sarta ieu ngamungkinkeun urang nyandak tebih dihareupeun sesa dunya dina widang ieu. "

Adolfo percaya, Samentara éta, éta tungtutan konsumen pikeun produk kualitas merlukeun produser terus ningkatkeun: "Ieu pasar tumuwuh, sarta pikeun babandingan, aya di Kanada pikeun dekade pasar anggur éta teu jadi alus, éta tos ningkat jeung aplikasi tina kualitas konsumen, éta bakal di sarua jeung cannabis".

Tasting nepi ka rengse!

Tapi nu nuju meureun nanyakeun pertanyaan: teu cannabis sommelier kudu sabenerna nguji produk? Salaku misalna, enya, utamana turunan, kayaning minyak, pakait, capsules.

Dinten latihan ditungtungan make sési tasting. Tujuanana: diajar kalan rasa.

Tapi ngeunaan cannabis roko, manehna ngan bisa udud gabungan tanpa inhaling haseup, kawas lisong a, mun diajar mikawanoh rasa na aromas ditinggalkeun di muara. Salaku sommelier anu nyiduh anggur sanggeus tasting.

Hal éta dipigawé belas muridna di ahir poé latihan maranéhna: dina taman Vancouver, sababaraha mendi dijieun kalayan rupa béda tina cannabis ngancik tina leungeun kana leungeun. Kumaha carana ngamekarkeun kaahlian, disebutkeun ku cara ngalikeun tastings? Éta bisi wae Dianjurkeun yén Adolfo pikeun jadi sommerlier alus.

===> artikel Beuki dieu Kanada <===

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://information.tv5monde.com/info/canada-sommelier-en-cannabis-un-metier-en-developpement-295631