Bioskop: lamun Israel ngawengku layar - JeuneAfrique.com

Sebaran Sinonim © SBS

Najan tindakan keur nyingsieunan Menteri Kebudayaan, dana publik Israél devoted ka bioskop terus ngabiayaan film (pisan) kritis dina kaayaan Yahudi.

"Hiji seniman kadang kedah ngegel leungeun nu eupan anjeunna," ceuk Nadav Lapid dina wawancara panganyarna. diréktur ieu, Tien Juara Golden Bear di Berlinale pikeun pilem na memang Sinonim dina total kaayaan teu satuju kalayan Departemen Israél Kebudayaan, sarta hususna ku Menteri bener ekstrim anu huluna. Acan sadayana film na anu dibiayaan sabagian ku Dana Film nu Israél, anu jadi jauh geus junun nolak tekanan pamaréntah sanajan eta gumantung kana waragad umum.

Anjeun ayeuna dihubungkeun (e) ka rekening Jeune Afrique, tapi anjeun teu ngalanggan (e) Young Afrika Digital

Artikel ieu mangrupa sadia pikeun langganan


Ngalanggan ti € 7,99ngakses sadaya item nu taya

Geus palanggan a?

kudu mantuan

palanggan Mangpaat

  1. 1. Unlimited jangkauan ka sadaya artikel dina situs na aplikasi Jeuneafrique.com (ios & Android)
  2. 2. Ngarasakeun sawangan a, jam 24 saméméh ieu publikasi unggal masalah na susunan kaluar Jeune Afrique dina aplikasi Jeune Afrique Magazine (ios & Android)
  3. 3. Meunang ékonomi poean newsletter pikeun palanggan
  4. 4. Ngarasakeun 2 taun Jeune Afrique arsip di penerbitan digital
  5. 5. Langganan tanpa jaman komitmen jeung tawaran bulanan otomatis renewable*

*Service ngan sadia pikeun langganan buka-réngsé.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Jeune Afrique