Fox News Poll: Imigrasi sarta ékonomi mangrupa perhatian luhureun pamilih

imigrasi mangrupakeun prioritas luhur pikeun Republicans, tapi sababaraha usulan kawijakan panganyarna diverge di pihak nu. Pamingpin mayoritas Republik di Sénat, Mitch McConnell, ngomong yén pamanggih Présidén Trump nutup wates kidul ka tekenan Méksiko ka dirina pikeun ngeureunkeun aliran migran bakal boga "dampak ekonomi berpotensi catastrophic" éta nagara. panungtungan Fox News polling mangka éta 75% tina Republicans pikir nu nutup watesna nyaéta mangrupakeun ide nu sae.

Gemblengna, pamilih yakin yén nutup watesna nyaéta gagasan bad (41 53 ngalawan), sarta nurutkeun béda tina 24 titik, maranéhna yakin yén imigrasi mantuan tinimbang nganiaya nagara (48-24%).

Klik di dieu maca hasil survey

Lamun nempatkeun ka anjeunna patarosan pangpentingna pikeun nagara, 21% pamilih dicutat imigrasi tur ékonomi 10% . Di handap ieu mangrupakeun hiji-hijina isu nu mikat endorsements di angka ganda. kasehatan (9%), perubahan iklim (6%) jeung hubungan lomba (5%) réngsé 5 luhur.

Pandangan Republicans ngadorong imigrasi ka forefront nu, 38% nyebutkeun eta teh masalah pangpentingna. Dituturkeun ku 10% dina ékonomi. Ngan 7% tina Demokrat masihan prioritas pikeun imigrasi, masalah utama maranéhanana anu kasehatan (13%) jeung perubahan iklim (11%).

Hiji pihak pamilih (33%) gaduh tempoan nguntungkeun kota sanctuary, bari ampir satengah, 45% nganggap négatip.

présidén cenah ngarencanakeun pikeun nyimpen imigran gelap di kota sanctuary.

Ngeunaan pengobatan imigran gelap sacara administrasi, 41% nyebutkeun éta "teuing parna", bari 25% moal cukup kuat "jeung 27% ngomong" ngeunaan katuhu. "

Mayoritas pamilih, 43%, pikir nu sacara adminitrasi nyaeta "teuing teuas" ngalawan migran néangan suaka, bari 17% moal cukup kuat "jeung 32% ngomong" ngeunaan katuhu. "

The Republicans, kumaha oge, ngarasa béda: méh saparo aranjeunna yakin yén Trump nyaeta "teu cukup tangguh" vis-a-vis imigran gelap (46%) sarta néangan kasaimbangan katuhu jeung seekers suaka ( 55 persen).

O n prioritas kadua pamilih, ekonomi, 44% nyebutkeun éta kaséhatan unggulan atawa alus. Hal ieu ngajadikeun 11 nunjuk luhur batan 33 persén di ahir 100 poé Trump Direksi (April 2017).

Sanajan kitu, aya kénéh dianggo pikeun ngalakukeun. A mayoritas, 54%, pikir ékonomi nu aya dina hiji kaayaan négatip.

"Aya béda badag kalawan sababaraha grup anu ngarasa leuwih hadé ti batur dina ékonomi," ceuk pollster Démokratik Chris Anderson, anu huluna di polling Fox News kalawan Republik Daron. Shaw.

"Lalaki, bodas, luhur-panghasilan pamilih tur, hususna, Republicans pisan positif ékonomis, bari awéwé, non-bule, rumahtangga-panghasilan low, anu Demokrat jeung diri négatip . "

Klik di dieu pikeun meunangkeun Rubah warta aplikasi

Sajaba ti éta, beuki loba jalma nu sugema ku cara hirup anu bade di nagara éta: 58% nu sugema, ngalawan 55% dina April jeung 53% persen dua taun ka tukang (April 2017).

Sajumlah kasarna sarimbag pikir ékonomi bakal meunang hadé (27%) leuwih taun saterusna, bari eta diperkirakeun worsen (25%). Proporsi pangbadagna, 42% nganggap eta moal robah.

Dijieunna tina 14 mun 16 April 2019 handapeun arah gabungan tina lantera Panalungtikan (d) jeung Shaw & Company (R), nu poll Fox News ngawengku ngawawancara of 1 005 acak dipilih pamilih didaptarkeun nasional, anu spoke kalawan interviewers Live on telepon dibereskeun jeung mobile. polling ngabogaan kasalahan margin sampling tina tambah atawa dikurangan tilu titik persentase pikeun sakabéh pamilih didaptarkeun.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.foxnews.com/politics/fox-news-poll-immigration-economy-top-list-of-voter-concerns