The Malian Perdana Mentri Soumeylou Boubeye Maïga pasrah

Kemis ieu dibere pengunduran diri sarta yén pamaréntahan pikeun Kapala Nagara Ibrahim Boubacar Keita, anu katampa eta.

pengunduran diri na nuturkeun gerak kayakinan Rebo ngalawan pamarentahanana ku anggota oposisi jeung mayoritas.

Baca ogé: Dina Mali, Pamarentah disebut hiji gerak nyempad

Sejen pamaréntah "baris geura-giru jadi nyetél sanggeus konsultan sakabeh pasukan pulitik nagara, ceuk hiji pernyataan ti kapersidenan dicutat ku AFP.

Anjeunna ngritik Perdana Menteri Mali kaasup penanganan miboga kaayaan kaamanan.

Soumeylou Boubeye Maiga ieu ditempatkeun pikeun ampir 16 bulan.

Sumber kuring artikel https://www.bbc.com/afrique/region-47986284