10 kuda THE WORLD pangbadagna | Lama Faché - video



kuda nu fascinated ku kageulisan sarta elegance tapi ogé ku prowess Na. Ieu sato anu geus mukim pikeun jutaan taun sarta peran nya éta, sepanjang waktos, krusial diantara lalaki. Geus mang mantuan peradaban meunang victories, sarta lalaki pikeun mindahkeun gancang ... ahéngna, éta teh kuda greatest anu di nicest na kirang ferocious. Di dieu Éta 10 nu kuda greatest di dunya.
.
Ulah hilap ka ngalanggan anjeun: https://goo.gl/KOb7Ns
.
FB: https://www.facebook.com/lamafachetv/
.
Pikeun urusan hak cipta mangga ngirim surelek ka: [EMAIL PROTECTED]

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=_SJ8CafBUCg