23 Act jaket konéng: nu rioters "balik", nyebutkeun Christophe Castaner (kontinyu)

Nurutkeun kana menteri interior Christophe Castaner, preman bisa hadir di angka 20 April salila polah 23 tina jaket konéng mobilisasi.

Update otomatis

Langkung 60 000 pulisi sarta gendarmes bakal mobilized di Perancis dina April 20 23 polah mun jaket konéng keur "mastikeun kasalametan Perancis sarta mastikeun kabebasan demonstrate aman", ngumumkeun dina 19 April Christophe Castaner, anu nyebutkeun yén "preman baris deui jadi di rendezvous nu".

The bala bakal ngumpul di sababaraha kota utamana dipangaruhan ku ayana preman rencanana nurutkeun Beauveau gantina. Ieu bakal kasus di Toulouse, Montpellier, Bordeaux jeung Paris hususna.

"Obyektif nyéta jelas: mun baranahan 16 dina Maret," ceuk mentri nu ngarujuk kana 20 kalakuan jaket Konéng, Dina numana Champs Elysees kungsi subyek looting na rusuh tina adegan, ngarah nu di PHK ti Komisaris pulisi tina Paris Michel Delpuech. ngagantian Na, Didier Lallement, nyadiakeun pikeun ayana "a radikal 1 500 2 000 pikeun meungpeuk urang" di ibukota on April 20. Diwangun ku "ultra-konéng" na anggota gerakan protés, grup ieu neangan ka pasoalan unjuk rasa di ibukota salaku "wanderings erratic sumebar meta kekerasan jeung tina abuses tendencies di lokasi simbolis kawas wewengkon Champs-Elysées jeung Star tea, "ceuk eta dina catetan préfek tanggal 16 April jeung nu Arahkeun éta bisa ménta.

Saatos Toulouse 13 April, tokoh jaket konéng, Eric Drouet, Maxime Nicolle na Jerome Rodrigués, waktos ieu disebut demonstran ka konvergen kana Paris. "Ngatur yourselves, éta proyek Anjeun pikeun ngalakukeun policing nu. waktos ieu, coba ulah nempatkeun éta ngalepatkeun dina jaket Konéng [salaku] Maret 16 "warned Eric Drouet ti 28 Maret.

Dina modal, dua wewengkon bakal dicaram Sabtu acara: nu Champs Elysees tapi ogé Notre Dame na sakuliling na sanggeus seuneu anu sabagean ancur katedral teh. Dina hal ieu, nu Komisaris of Pulisi Didier Lallement pikeun bagian na ngomong yén Konéng jaket ngumpul proyék di pinggiran Lady kami dina "provocation murni". Anjeunna oge ngumumkeun yén prohibits dua acara, anu lalampahan awal kaasup hiji miang ti wewengkon Bercy, wétaneun ibukota ka gabung dina Halles atawa Tempat de l'Etoile.

Témbongkeun gambar on TwitterTémbongkeun gambar on TwitterTémbongkeun gambar on Twitter

departemén pulisi

@prefpolice

| Nuturkeun seuneu di Notre Dame de Paris, anu @prefpolice ngaluarkeun SK ngadegkeun hiji perimeter kaamanan dina nu gerak jalma jeung kandaraan dilarang.
rinci deui: http://bit.ly/2GkAPn3

jalma 135 ngobrol ngeunaan eta

Hiji acara nyatakeun geus tungtungna ekspektasi gantina Battalion tina Pasipik, di Bercy, nu baris mimitian jam 12h30 mun gabung di Républik Square.

Témbongkeun gambar on TwitterTémbongkeun gambar on Twitter

Konéng jaket Paris #Acte23✊ # OnNeLâcheRien@GiletsJaunesGo

???? - 20 / 04 / 19 - ????
Ngumpul dina 10h30, Pasifik Battalion Square. prosesi bakal ninggalkeun di 12h30 tur bakal balik ka arah Républik Square.
▪️[Ngadéklarasikeun démo]▪️
???? https://www.facebook.com/events/381707506012393 /? T = ia ...

jalma 121 ngobrol ngeunaan eta

Nguap di Perancis, acara unreported anu ngalarang di puseur dayeuh Nantes, sakumaha "individu radikal" anu "gampang ngalakonan lampah telenges," ceuk April 19 préféktur di Loire-Atlantique. Antara 500 na 2 800 démonstran Maret di Nantes unggal Sabtu pikeun lima bulan, nurutkeun inohong ti préféktur, di acara nu ampir sok ngancik kana Patempuran kalawan pasukan kaamanan.

kaayaan anu sarua di kota sejen tempat kajadian unreported ogé dilarang ku tarekat préféktur di Rouen puseur kota (Seine-Maritim) jeung Caen (Calvados), kitu ogé di hiji Bundaran di Saint -Etienne-du-Rouvray (Seine-Maritim).

Sumber: HTTPS: //francais.rt.com/france/61196-acte-23-gilets-jaunes-en-continu