Suku PSG - PSG Paris bade meunang goréng, barca masih nyimpen anjeunna kasangsaraan dina jandela mindahkeun - kaki 01

Handap kagagalan dina hal Frenkie De Jong, Paris Saint-Germain bisa sangsara nasib sarua kalayan pamuter sejen tina AJAX Amsterdam ...

Baheula taun ieu, klub Ibukota geus dipigawé sagalana mungkin pikeun narik Frenkie De Jong di jaring-Na. Tapi gelandang Walanda tungtungna milih gabung FC Barcelona, ​​anu dibayar cek 75 juta. Rebelote kalawan Mathijjs De Ligt? Butuh jalur ... Kusabab nurutkeun kana Mundo DeportivoSigning tina bek sentral di barca "Dina hiji lagu"sanajan "Perjangjian Ékonomi teu acan kungsi kapanggih".

The FCB nyaeta percaya diri dina folder ieu, tapi tetep resep pikeun tetep cautious lantaran ti taun 19 pamuter ieu digambarkeun ku Mino Raiola. Pernah gampang hungkul, kumaha oge, ngajén weruh yén De Ligt nempatkeun prioritas-Na dina Barcelona, ​​dimana anjeunna ngimpi ngeunaan nyungsi De Jong. Suffice disebutkeun yen hal éta sigana kabeh dipetakeun kaluar, bari barca nya siap minuhan tungtutan AJAX, revolving sabudeureun 70 kuring. Poténsi warta alus pikeun sakabéh pihak: De Ligt ngahijikeun salah sahiji klub pangalusna di dunya, bek barca recruit paling bankable momen, utamana sanggeus gol na unggul ngalawan Juventus di Liga Champions, sarta AJAX eusian coffers na. Muhun, iwal PSG ...

Artikel ieu mimiti mecenghul di Football 01