Dina Kabul, ngabeledug sarta shooting deukeut Departemen Komunikasi

Ngabeledug sarta gunfire anu uninga Sabtu di puseur Kabul. Serangan nu teu acan diaku, lumangsung deukeut Kementerian Komunikasi sarta salah sahiji hotél ngarah di ibukota Afghan.

Ngabeledug sarta adu a dilaksanakeun dina KabulSabtu 20 April, nurutkeun otoritas. kajadian lumangsung deukeut Departemen Komunikasi sarta Serena Hotel, salah sahiji ti saeutik kénéh frequented ku datang asing.

Serangan nu teu acan diaku, kieu kurun waktu relatif tenang di ibukota AfghanHiji jaman nu coincided jeung diskusi antara wawakil pamaréntah AS jeung emissaries tina Taliban.

sabtu minggu ieu, pasamoan antara wawakil Taliban sarta rombongan badag tina politikus sarta masarakat sipil Afghan bisa dilaksanakeun dina Doha (Qatar). Ieu dibatalkeun, anu pemberontak Protestan kaasup ngalawan ayana di Rombongan ti anggota Kabul ti pamaréntah Présidén Ashraf Ghani.

Artikel Sumber: https://www.france24.com/fr/20190420-afghanistan-kaboul-explosion-fusillade-ministere-communications