Kongo: Ratu B panalungtikan (on) Marketing sarta Penjualan (M / F)

Diajukeun posisi: manajer marketing jeung komérsial (M / F)Kami néangan saurang (an) Marketing sarta Penjualan (M / F)

misi:

  • Manages, prospek pendekatan pikeun ngamekarkeun jeung ngaropéa konsumén;
  • Manglaku perdagangan sarta tarifna kawijakan pausahaan;
  • Ngadeteksi kasempetan jeung tumuwuhna isu usulan pikeun ngembangkeun kurban klien;
  • Ngagambarkeun parusahaan di acara dagang.

Kagiatan Marketing:

  • Administers kaca Facebook jeung ramatloka parusahaan;
  • Ngajadikeun saran pikeun pamasaran jeung komunikasi perusahaan;
  • Ngukur kinerja biasa parusahaan.

kagiatan Administratif:

  • Rékaman, ngapdet inpo customer dina database QuickBooks;
  • Produk laporan poéan lembaga anu ngurus customer;
  • Nyimpen jejak pesenan jeung deliveries customer na rangsangan lamun diperlukeun;
  • rangsangan customer ngabogaan tagihan unpaid;
  • Ngalakukeun rutin ka arah informasi kalapa pikeun pasar target.
Profil ditéang posisi THE: pamasaran jeung komersial manajer (H / F)

  • Bac + 2 / 3 Penjualan na Marketing dumasar;
  • Garapan pemula;
  • Rasa tanggung jawab tur otonomi;
  • pamikiran kritis;
  • dinamis;
  • dengekeun jeung kaahlian komunikasi.
Kriteria pengumuman posisi THE: pamasaran jeung komersial manajer (H / F)
pagawean :
diobral komérsial
Manajemén, akuntansi, keuangan
Marketing, komunikasi
sektor bisnis :
Industri, produksi, manufaktur, lianna
Jenis Kontrak :
CDI - CDD
daerah :
Pointe-Noire
Ville : Pointe-Noire
pangalaman Level :
Murid, lulusan
pendidikan :
Bac + 2
Jumlah posisi (s) : 1

Kanggo inpo nu leuwih lengkep: https://www.emploi.cg/offre-emploi-congo-brazzaville/responsable-marketing-commercial-h-f-475207