Kongo: agén komérsial Saga ngaleupaskeun pilarian 15

Diajukeun posisi: agén komérsial (M / F)A parusahaan lokal badag recruits 15 Ajen jualan (m / f) kalawan hiji pangalaman dua taun atawa leuwih dina jualan.

misi:

  • Ngalaksanakeun tugas nu patali jeung bisnis agén jualan.

Profil ditéang posisi THE: agén komérsial (M / F)

  • BAC / Gelar 2;
  • Sadia pikeun distribusi produk;
  • Gaduh pangaweruh alus lapangan;

Catetan: pangalaman jualan penting salaku calon anu geus ngajalankeun bisnis ieu bakal direkrut utamina

Kriteria pengumuman posisi THE: agén komérsial (M / F)
pagawean :
diobral komérsial
sektor bisnis :
Sebaran, jualan, borongan
Publishing, percetakan
Jenis Kontrak :
CDI - CDD
daerah :
Brazzaville
Ville : Brazzaville
pangalaman Level :
Pangalaman antara 2 taun 5 taun
pendidikan :
Bac
Jumlah posisi (s) : 15

kanggo inpo: https://www.emploi.cg/offre-emploi-congo-brazzaville/agents-commerciaux-h-f-474590