"Kuring nganggap éta kulawarga kuring" - The best of conf nu Paul Pogba - video



Paul Pogba diwaler wartawan saméméh nyanghareupan Moldova di cocok qualifying pikeun Euro 2020. Juara dunya gelandang tinangtu evokes reuni-Na jeung pamaén PSG ngaleungitkeun ku Manchester di Liga Champions atanapi peran kapamimpinan taun seleksi.
Relive moments best of konferensi ieu!

► video More Téléfoot: http://bit.ly/TELEFOOT
► Ngalanggan ka saluran: http://bit.ly/ChaineTelefoot

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=8nnqTzIqQOk