Mercato - Real Madrid: The miang tina hiji pamuter Zidane tutup mun keur resmina dirékam?

Marcos Llorente bisa kadorong kaluar panas ieu, sarta gelandang Spanyol geus kapanggih basa di Sevilla.

Marcos Llorente mangrupa salah sahiji amoy Real Madrid. Acan jeung kawijakan anyar Merengue usum hareup, waktu maén na bakal ngurangan beuki. Dipaké ukur 5 kali dina La Liga saprak awal musim, anu gelandang Spanyol kituna bisa manggihan klub anyar dina jandela transfer panas upcoming. pamingpin Real Madrid ngalakukeunana sorangan geus kapanggih basa.

Llorente dina mimiti?

nurutkeun El Confidencial, Marcos Llorente bisa dibikeun ka usum hareup FC Seville. Geus kana miang usum panas panungtungan méméh pengunduran diri Zinedine ZidaneThe gelandang 24 taun ieu tungtungna ari. Balikna jawara dunya 98 dina bangku Real Madrid kituna endapanana miang Na. Cicing katala ...

Sumber: https://le10sport.com/football/mercato/mercato-real-madrid-le-depart-dun-joueur-de-zidane-proche-detre-acte-449455