Astrologi: 3 hal nu bisa ngaharepkeun di 2019, dumasar tanda zodiak Anjeun - MORE Kaséhatan MAG

Astrologi: 3 hal nu bisa ngaharepkeun di 2019, dumasar tanda zodiak Anjeun

Bari kami dina taun anyar, dulur raises sual sabaraha bade ka bulan datang nurutkeun astrologi. Simkuring boga jawaban pikeun anjeun dina naon anjeun tiasa nyangka keur saeusi 2019.

Aries

cinta: parobahan badag anu dina cakrawala pikeun pribumi tina Aries. Aranjeunna neangan nyieun parobahan utama pikeun kahirupan cinta maranéhanana sarta mutuskeun pikeun mungkas hubungan racun.

pérak: karir Anjeun kedah manggihan hiji moméntum anyar. Anjeun bisa malah bisa dipangaruhan mun nyieun bisnis Anjeun sorangan.

kaséhatan: Anjeun bakal difokuskeun emosi well-mahluk taun anjeun, néangan keur align gaya hirup Anjeun sareng pangabutuh deepest.

kaurus

cinta: Anjeun bakal neangan waktu leuwih kualitas jeung jalma anjeun bogoh terasrasakeun.

pérak: gagasan alus nyandak anjeun tebih travail jeung anjeun bisa meunang promotion a. Ieu oge hiji taun hone kaahlian Anjeun.

kaséhatan: Anjeun bakal peryogi hawa bersih tetep di pangalusna anjeun. Anjeun pasti bakal ngajajah ker hébat ku rarancang lalampahan kulawarga.

Gemini

cinta: kaributan jeung ngarobah Utama baris anjog di kahirupan cinta Anjeun. Anjeun bakal nyanghareupan disruptions panas kieu tapi ahir taun janji dating alus pisan.

pérak: kasuksésan Financial ogé merlukeun partnerships pinter; anjeun boga sobat anu bisa gabung anjeun dina parusahaan atawa bisnis?

kaséhatan: Anjeun tungtungna bakal coplokkeun diri ti jalma jeung kaayaan nu ngaganggu kabagjaan anjeun sareng serenity.

kangker

cinta: Anjeun bakal boga waktu pikeun nguatkeun hubungan anjeun jeung pasangan anjeun, disadiakeun anjeun tumut kana akun kaperluan kiwari dimungkinkeun.

pérak: Anjeun bakal mertimbangkeun pilihan gawé jauh lantaran sagalana ngeunaan téhnologi nu nu dipikaresep.

kaséhatan: Taun ieu mutuskeun pikeun ngurangan asupan Anjeun karbohidrat sarta jadi aktif fisik.

singa jalu

cinta: Pribumi tina Leo anu tunggal moal murag asih jeung batur ti budaya sagemblengna béda.

pérak: parobahan geulis bisa ngakibatkeun tanda ieu ka promotion badag atawa robah pakasaban. Anjeun ngan pastikeun anjeun gaduh rojongan alus balik.

kaséhatan: Ngarasakeun bentukna geulis tur kahayang ngurus anjeun.

parawan

cinta: Anjeun bakal boga hubungan kuat tur rasa deeper komitmen.

pérak: Malah lamun henteu pisan ambisius dina 2019, mungkin wae anu dina kasuksésan terduga dina ahir usum gugur.

kaséhatan: Ieu sataun anu bakal fokus dina sosial, kulawarga sareng hususna fisik well-mahluk.

kasaimbangan

cinta: Anjeun bakal neangan keur boga hubungan deeper kalawan pasangan anjeun sarta mindahkeun ka panggung tempat kerawanan na jealousy boga tempat.

pérak: kasuksésan anjeun bakal nyandak wangun promotion jam gawé sarta ngembangkeun profésional.

kaséhatan: Anjeun bakal coba mun boga waktu leuwih bébas bersantai jeung ngurus anjeun.

kalajengking

cinta: Pribumi tina pasangan Scorpio bakal ngarasakeun pleasures basajan ngeunaan hirup jeung mitra maranéhanana. Unmarried bisa manggihan asih hiji jalma teu kaduga.

pérak: Ieu bisa jadi salah sahiji taun tersukses keur Scorpio. Anjeun bakal meunang hiji promosi, hiji judul bergengsi atawa posisi anyar dibayar hadé.

kaséhatan: Anjeun bakal ngamotivasi nuturkeun diet sehat sarta migawe kabugaran a.

Sagittarius

cinta: Dina taun éta, Sagittarius benefit ti visi anyar. Kabéh ieu bakal nempatkeun maneh dina pigura hadé pikiran néangan cinta lamun anu tunggal.

pérak: gagasan kréatif anjeun moal balik unnoticed sarta anjeun bakal meunang perhatian leuwih atawa reputasi alus kusabab eta.

kaséhatan: Anjeun bakal coba diets anyar jeung laksana pikeun ngahontal awak impian anjeun.

Capricorn

cinta: Anjeun bisa nepungan mate jiwa anjeun dina taun ieu. Mun anjeun sababaraha hiji, anjeun bakal ngadeukeutan ti kantos ka votrepartenaire.

pérak: Anjeun bakal néangan hiji tipe anyar gawé; Anjeun pikir mun dikaitkeun diri kalawan pasangan pikeun nyieun hiji parusahaan anyar seru.

kaséhatan: Anjeun tungtungna bakal manggihan nu cageur anu bakal nulungan sadayana aches Anjeun.

Aquarius

cinta: Anjeun bakal neruskeun taun jeung pasangan nu geus salawasna ngimpi sarta daék nampa nuhun anu anjeun.

pérak: Anjeun bakal ngamimitian bisnis sideline, preferably patali téhnologi jeung média rarancang.

kaséhatan: Tetep sehat, anjeun bakal nempatkeun ka odds di sisi anjeun.

Pisces

cinta: Anjeun bakal tiasa méakkeun leuwih waktos sareng rerencangan na ngarambat babarengan. Leuwih ti éta, meunang siap pikeun cinta bisa jadi sabudeureun.

pérak: Anjeun bisa jadi dibere kampanye anjeun geus ngantosan.

kaséhatan: The impulses planet cagar Anjeun omens alus dina sektor kaséhatan, anjeun tungtungna anjog pikeun meunangkeun deui kabugaran.


Artikel ieu mimiti mecenghul di Majalah Kaséhatan MORE