Carrefour di puseur hiji sengketa taneuh di Yaoundé

The pangecér Perancis bakal muka toko mimiti taun Yaoundé saméméh 2020. Tapi hiji sengketa taneuh ngali proyek.

The pelantikan di hypermart Carrefour munggaran di Yaoundé, nu kedah muka panto na méméh Piala Afrika tina Bangsa 2019, moal isukan! Grup Perancis sarta pasangan na CFAO Retail aya dina sengketa taneuh: dina ngajakan lila nu tadi dibales Nagara Kamerun bisa jadi batal.

Sumber: https://www.jeuneafrique.com/mag/762597/economie/cameroun-carrefour-au-coeur-dun-litige-foncier-a-yaounde/?utm_source=newsletter-ja-actu-non-abonnes&utm_medium=email&utm_campaign = newsletter-ja-warta non-palanggan-19-04-19